[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۷۵۳
  • دوره جدید

شیرینی گردویی حلالی، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 24عدد
آرد سفید: 1 پیمانه
گردو: یک دوم پیمانه
پودر قند: یک سوم پیمانه + مقداری برای تزیین
کره: 50 گرم
پودر وانیل: یک هشتم قاشق چایخوری

اینجا با یک عصرانه عالی آشنا می‌شوید که می‌توانید آن را در روزهای خنک پاییزی همراه با چای یا قهوه میل کنید. شیرینی گردویی حلالی ساده‌تر از آنچه تصورش را می‌کنید تهیه می‌شود. فقط احتیاج به 5ماده اولیه ساده دارد که احتمالاً همین الان در خانه شما پیدا می‌شود. برای تهیه خمیر حتی استفاده از همزن برقی هم ضرورت ندارد. می‌توانید از همزن دستی استفاده کنید و مواد را با دست به شکل حلالی دربیاورید. در ضمن، خمیر را می‌توان از چند روز یا حتی چند ماه قبل هم تهیه کرد. به این ترتیب شیرینی گردویی حلالی نرم و خوشمزه در کمتر از 20دقیقه آماده می‌شود.

طرز تهیه
ابتدا فر را با دمای 150درجه سانتیگراد روشن کنید و اجازه بدهید گرم شود. روی یک سینی فر نیز کاغذ روغنی بکشید و آن را کنار بگذارید.

گردو را داخل غذا ساز یا آسیاب بریزید و بزنید تا کاملاً پودر شود. حال پودر گردو را به کاسه‌ای منتقل کنید. بگذارید کره به دمای اتاق برسد. سپس آن را همراه با آرد، پودر قند و وانیل به گردو اضافه کنید. مواد را با همزن با هم مخلوط کنید. در آخر خمیر را با دست به شکل گلوله‌ای دربیاورید.
به اندازه یک قاشق چایخوری از خمیر را بردارید و آن را به شکل لوله کوچکی دربیاورید. سپس دو طرف آن را کمی خم کنید تا به شکل حلالی دربیاید. حلال فرم گرفته را روی سینی فر آماده شده قرار دهید. این کار را برای خمیر باقیمانده هم تکرار کنید.
سینی را 15-20دقیقه در فر قرار دهید. شیرینی باید هنوز سفید و کمی نرم باشد. اجازه ندهید قهوه‌ای رنگ شوند، چون در این صورت شیرینی خشک خواهد شد. بلافاصله بعد از خارج کردن از فر، روی شیرینی گردویی حلالی پودر قند بپاشید و بگذارید کاملاً خنک شود.
نکته 
می‌توانید خمیر شیرینی را از قبل تهیه کنید. این خمیر را می‌توان تا 6ماه در فریزر نگه داشت.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی