[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۵۳۹
  • دوره جدید

پالرمو تصویب شد، روزنامه شیراز نوین

به گزارش خبرگزاری ایرنا، سخن‌گوی مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام کرد: مجمع تشخیص مصلحت نظام پس از برگزاری ۳ جلسه در صحن مجمع و ۵ جلسه در کمیسیون مشترک، با الحاق ایران به کنوانسیون پالرمو به‌صورت مشروط موافقت کرد. سیدمحسن دهنوی در صفحه شخصی خود در شبکه ایکس نوشت: پیش از این، شورای نگهبان نیز این لایحه را تأیید کرده بود. 
وی اضافه کرد: ایران این کنوانسیون را در چارچوب قانون اساسی و قوانین داخلی خود پذیرفته است.
دهنوی افزود: رسیدگی به موضوع پیوستن به کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم (CFT) در دستور کار جلسات آتی مجمع تشخیص مصلحت نظام خواهد بود. اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام با اکثریت آرا با الحاق جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرائم سازمان‌یافته فرا‌ملی موافقت کردند.
مرکز رسانه و روابط‌عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در تشریح این خبر اعلام کرد: جلسه روز چهارشنبه مجمع تشخیص مصلحت نظام به ریاست آیت‌الله آملی‌لاریجانی، با حضور سران قوا و اکثریت اعضای مجمع، اعضای شورای نگهبان و سرپرست وزارت اقتصاد و وزیر امورخارجه با دستور کار بررسی لایحه پالرمو برگزار شد.
بر اساس این گزارش، مخالفان و موافقان لایحه پالرمو در جلسه دیروز نظرات خود را بیان کردند و بررسی ۱۱ ایراد هیئت‌عالی نظارت به این لایحه به پایان رسید و در پایان رأی‌گیری شد. این گزارش می‌افزاید: این موضوع پس از قریب به ۴ ماه بررسی کارشناسی در کمیسیون‌های مجمع، ۵ جلسه کمیسیون مشترک و ۳ جلسه شورای مجمع به تصویب رسید. در این خبر آمده است: طرح‌ها و لوایح در صحن مجمع تشخیص با رأی موافق سه‌پنجم اعضا به تصویب می رسد. بر اساس این گزارش، پیش از این، مجلس شورای اسلامی با ۵ شرط لایحه پالرمو را به تصویب رسانده بود که این مصوبه را شورای نگهبان نیز تأیید کرده بود، لذا جمهوری اسلامی ایران کنوانسیون پالرمو را در چارچوب قوانین و مقررات داخلی خودش پذیرفته و اجرا خواهد کرد.
این گزارش اضافه کرد: بر اساس ماده واحده این لایحه، به دولت جمهوری اسلامی اجازه داده شد با لحاظ شروط مجلس شورای اسلامی به کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرائم سازمان‌یافته فراملی (پالرمو) بپیوندد.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی