[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۴۳۳
  • دوره جدید

آمادگی مراکز درمانی تأمین اجتماعی ارتقا می‌یابد، روزنامه شیراز نوین

 سعیدرضا امیرآبادی- گروه خبر
مدیر درمان تأمین اجتماعی فارس از ارتقای آمادگی مراکز درمانی خبر داد و گفت: کلیه مراکز درمانی استان فارس در آماده‌باش کامل قرار دارند تا خدمات درمانی مطلوب را به آسیب‌دیدگان احتمالی ارائه دهند.
دکتر عباس محسنی با محکوم کردن جنایات رژیم اشغالگر قدس در به شهادت رساندن جمعی از هم‌وطنان و تجاوز به خاک ایران اسلامی گفت: رژیم صهیونیستی در آستانه نابودی قرار دارد و با این تجاوز به فروپاشی نزدیک‌تر شده است. وی افزود: کمیته مدیریت بحران مدیریت درمان فارس در پی تجاوز خصمانه رژیم صهیونیستی به کشورمان با دستور مدیر درمان تأمین اجتماعی تشکیل شد و اقدامات لازم برای مدیریت بحران و ارائه خدمات درمانی به آسیب‌دیدگان موردبررسی قرار گرفت.
دکتر محسنی از اتخاذ تصمیمات راهبردی در راستای افزایش هماهنگی میان واحدهای مختلف درمانی خبر داد و افزود: بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان فارس نیز در حالت آماده‌باش کامل قرار دارند تا خدمات درمانی موردنیاز را به آسیب‌دیدگان احتمالی ارائه دهند. این مقام مسئول با اشاره به ضرورت هماهنگی بخش‌های مختلف افزود: در کمیته بحران مواردی نظیر تشکیل گروه پیام‌رسان ایتا جهت تسهیل ارتباطات، ایجاد گروه برخط برای استفاده در شرایط قطعی اینترنت، تبیین شرح وظایف هر واحد در شرایط بحرانی، ارائه گزارش‌های منظم از سوی هر واحد به مدیر ستاد بحران مدیریت درمان و افزایش هماهنگی میان روسای کمیته بحران برای بهبود روند مدیریت بحران به تصویب رسید. بر اساس این گزارش شایان ذکر است کمیته مدیریت بحران مدیریت درمان فارس با حضور مدیر درمان، معاونین، ریاست بیمارستان شهید دکتر بهشتی شیراز و جمعی از رؤسای ادارات و کارشناسان مربوطه در محل بیمارستان شهید دکتر بهشتی شیراز برگزار شد. 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی