[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۷۵
  • دوره جدید

لازانیا رولی مرغ و اسفناج، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده‌سازی: 30 دقیقه
 زمان پخت: 60 دقیقه

 مواد لازم برای 9 نفر
لازانیا: 9 ورقه
اسفناج: 300 گرم
کره آب شده: 6 قاشق غذاخوری
پیاز سفید: 1 عدد کوچک
سیر رنده شده: 3 حبه
آرد ساده: یک سوم فنجان
آب مرغ: 1 فنجان
شیر: 1 فنجان
پنیر موزارلا( پنیر پیتزا): 4 فنجان
پنیر پارمزان رنده شده: 1 و نیم فنجان
نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه
ریحان تازه و خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
مرغ پخته و خرد شده: 2 فنجان
پنیر ریکوتا: 2 فنجان

لازانیا رولی مرغ و اسفناج روشی جدید برای پخت لازانیاست که خوردن آن را راحت‌تر می‌کند و به همین دلیل مناسب سرو در میهمانی‌هاست. این نوع لازانیا با سس سفید بشامل، طعمی ‌بسیار لذیذ و خوشمزه دارد که با یک بار امتحان عاشق آن خواهید شد. بچه‌ها از طرفداران پروپا قرص این غذا هستند.

 طرز تهیه 
ورقه‌های لازانیا را در ظرفی گود به‌صورت ضربدری روی هم قرار دهید. سپس روی آن‌ها آب جوش بریزید، تا حدی که روی آن را بپوشاند. لازانیا را حدود 20 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا کمی ‌نرم شود اما له و چسبناک نشود. سپس لازانیا را آبکشی کنید و کنار بگذارید.
در این فاصله، اسفناج‌ها را در ماهیتابه بزرگی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. در ماهیتابه را بگذارید و اسفناج‌ها را حدود 2 دقیقه بپزید. سپس در آن را بردارید، کمی ‌تفت دهید و مجدداً در ماهیتابه را بگذارید. حدود 2-3 دقیقه دیگر اسفناج‌ها را بپزید تا کاملاً جمع و پلاسیده شوند و آب آن‌ها کشیده شود. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و اسفناج‌ها را داخل آبکش بریزید تا آب اضافی‌اش خارج و خنک شود.
ماهیتابه را مجدداً روی حرارت قرار دهید و کره آب شده را داخل آن بریزید. پیاز و سیر خرد شده را به کره اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید. سپس آرد را داخل ماهیتابه بریزید و خوب هم بزنید تا ترکیبی غلیظ حاصل شود. کم کم آب مرغ و شیر را اضافه کنید و مدام هم بزنید.
سس را حرارت دهید تا به جوش بیاید و مدام هم بزنید تا ته نگیرد. وقتی سس غلیظ و یکدست شد حرارت را کم کنید. 2 فنجان پنیر موزارلا و نصف فنجان پنیر پارمزان را اضافه کنید و هم بزنید. سس سفید را با نمک و فلفل مزه دار کنید و برگ ریحان خرد شده را به آن اضافه کنید.
حرارت را تا حد امکان کم کنید تا سس گرم بماند. فر را روی 200 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. آب اضافی اسفناج‌ها را بگیرید. می‌توانید با دست اسفناج‌ها را کمی ‌فشار دهید تا مطمئن شوید آب آن‌ها کاملاً خارج شده است. اسفناج‌ها را داخل کاسه بزرگی بریزید. مرغ خرد شده، پنیر ریکوتا، 1 فنجان موزارلا و نصف فنجان باقی مانده پنیر پارمزان را به اسفناج اضافه کنید و خوب ترکیب کنید.
ترکیب مرغ و پنیر را به‌طور یک اندازه روی ورقه‌های لازانیا بریزید و بعد لازانیا را رول کنید. به همین ترتیب تمام ورقه‌های لازانیا را رول کنید. یک سینی فر مستطیلی آماده کنید و نصف سس سفید را کف آن بریزید. لازانیاهای رول شده را داخل ظرف بچینید. به‌دلخواه می‌توانید آن‌ها را افقی یا عمودی بچینید.
وقتی تمام لازانیاها را داخل ظرف قرار دادید باقی مانده سس سفید را روی آن بریزید. روی لازانیا را با 1 فنجان باقی مانده پنیر موزارلا بپوشانید.
لازانیا را حدود 30 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا پنیر روی آن برشته و طلایی شود. سپس ظرف را خارج کنید، روی لازانیا را با برگ ریحان تازه تزیین و به‌صورت گرم نوش جان کنید.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی