[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۴۳۹
  • دوره جدید

سبزی‌های مناسب انواع ترشی، روزنامه شیراز نوین

سبزی‌ها از جهت طعم، عنصر اصلی تشکیل‌دهنده ترشی هستند. یکی از سبزی‌هایی که همیشه در ترشی‌ها استفاده می‌شود، شوید است. به علاوه، سبزی‌های دیگری مانند نعنا، جعفری، مرزه، گشنیز، ترخان و ریحان نیز در ترشی‌ها به‌کار می‌روند. هر‌کدام از این سبزی‌ها طعم و عطر خاص خود را به ترشی می‌دهند و ترکیب این هفت سبزی، ترشی را به طعم ایده‌آل می‌رساند. برای مشاهده مقاله «سبزی مناسب برای هر نوع ترشی» در ادامه با ما همراه باشید.

 ترشی هفت بیجار
از سبزی‌هایی مانند پونه، نعناع و ریحانی استفاده می‌شود تا به ترشی هفت بیجار طعم خوشمزه‌ای بدهند.

 ترشی لیته بادمجان
برای بهبود طعم ترشی لیته بادمجان، از سبزی‌هایی مانند نعناع، ترخان، ریحان، گشنیز، جعفری و مرزه استفاده می‌شود.

 ترشی بادمجان
برای این ترشی توصیه می‌کنیم از سبزیجاتی مثل نعناع، مرزه، جعفری، ترخون، پونه سبزی شمالی و ریحان استفاده کنید.

 ترشی نازخاتون
سبزی‌هایی مانند ریحان، ترخون، نعنا و پیازچه، جعفری و گشنیز در ترشی نازخاتون استفاده می‌شوند.

 ترشی خیار حلقه‌ای
سبزی‌های ترخون و گلپر به ترشی خیار حلقه‌ای اضافه می‌شوند.

 ترشی پیاز
سبزی مناسب برای ترشی پیاز، نعنا خشک است.

 ترشی تره
سبزی‌هایی مانند اسفناج تازه، گشنیز، جعفری، نعناع و شوید به ترشی تره اضافه می‌شوند.
 ترشی واش
جعفری، گشنیز، تره، نعنا خشک و خلواش چوچاق ازجمله سبزی‌های اصلی در ترشی واش هستند.

 ترشی گل‌کلم
سبزی‌های معطری مانند مرزه، ترخون، گشنیز و جعفری در ترشی مخلوط گل‌کلم استفاده می‌شوند.

 ترشی شور
برای تهیه ترشی شور، سبزی‌هایی مانند کرفس، شوید، جعفری، مرزه و ترخون به‌کار می‌روند.

 ترشی آب گوجه
برای تهیه ترشی آب گوجه از سبزی‌هایی مانند کرفس، گلپر، تخم گشنیز استفاده می‌شود.

 ترشی فلفل تند
برگ بو سبزی‌ای است که برای ترشی فلفل تند استفاده می‌شود.

 ترشی فلفل‌دلمه‌ای
برای بهبود طعم ترشی فلفل‌دلمه‌ای از سبزی‌هایی مانند نعناع، مرزه، جعفری و ترخون استفاده می‌شود.

 ترشی سیر
در ترشی سیر، اغلب بدون سبزی استفاده می‌شود، اما برخی افراد ترخون را به ترشی سیر اضافه می‌کنند.

 ترشی قارچ
سبزی‌هایی مانند فلفل سبز یا قرمز، سیر، ترخون و نعناع در ترشی قارچ به‌کار می‌روند.

 ترشی کدوسبز
سبزی‌هایی مانند شوید خرد شده تازه، جعفری خرد شده و برگ بو به ترشی کدوسبز اضافه می‌شوند.

 نکته کلی درباره سبزی‌های مناسب ترشی
برخی از ترشی‌ها نیازمند سبزی‌های خرد شده ریز، درشت یا سابیده هستند، بنابراین قبل از افزودن سبزی‌ها به ترشی، آن‌ها را به مدت دو ساعت آبکش کرده و سپس خرد کنید و به ترشی اضافه کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی