[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۷۷۷
  • دوره جدید

موهیتو طالبی، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 2نفر
طالبی: 1 عدد
آب خنک: 2 پیمانه
لیمو ترش: 4 عدد
شکر: 4 قاشق غذاخوری
برگ نعنا: به تعداد کافی
یخ قالبی: به دلخواه

ترکیب طعم نعنا و لیمو با طالبی واقعاً فوق‌العاده است. موهیتو طالبی یکی از جذاب‌ترین و خوشمزه‌ترین نوشیدنی‌های خنک و مناسب فصل گرماست که بدون شک از نوشیدن آن لذت خواهید برد.
اما جالب‌ترین نکته در مورد موهیتو طالبی این است که این نوشیدنی نیازی به لیوان ندارد و داخل پوست طالبی سرو می‌شود. این موضوع علاوه بر اینکه ظاهر این نوشیدنی را خاص و هیجان‌انگیز جلوه می‌دهد، باعث می‌شود طعم طالبی بیشتر در موهیتو احساس شود و جالب اینکه هرچه بیشتر به ته ظرف نزدیک شوید، این طعم جالب‌تر و محسوس‌تر می‌شود! 
این را هم نباید فراموش کرد که این یک رسپی اسپانیایی است. نوشیدنی‌های اسپانیایی واقعاً بی‌نظیر هستند. پس به هیچ وجه از امتحان کردن موهیتو طالبی غافل نشوید. مخصوصاً که تهیه آن هم خیلی آسان است.

 

طرز تهیه 
اول از همه طالبی را از وسط نصف کنید. تا جایی که می‌توانید برش را صاف و تمیز انجام دهید (همچنین سعی کنید از طالبی استفاده کنید که شکل زیبا و متقارنی داشته باشد). تخم‌های طالبی را خارج کنید. با استفاده از اسکوپ‌ساز تا جایی که می‌توانید از طالبی اسکوپ بردارید و توپ‌های طالبی را در ظرفی کنار بگذارید.
حال با قاشق بخش‌هایی از طالبی را که داخل پوست باقی مانده خارج کنید. مراقب باشید پوست را زیاد نازک نکنید. بهتر است پوست طالبی تا جای ممکن ضخیم باشد تا موهیتو از آن به بیرون نشت نکند. کف پوست طالبی با چاقو یک برش صاف بزنید تا کاسه شما ثبات پیدا کند و خوب روی بشقاب بایستد، درست مثل یک کاسه واقعی. این کار را برای هر دو نصف طالبی انجام دهید. شکر را همراه با چند برگ نعنا داخل آسیاب بریزید و بکوبید. سپس آن را به دو نیم تقسیم کنید و در پوست‌های طالبی خالی شده بریزید. داخل هرکدام دو سه قالب یخ کوچک و یک لیوان آب خنک بریزید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود. 
حال، داخل هر کاسه چند عدد از توپ‌های طالبی که قبلاً با اسکوپ‌ساز درست کردید بریزید. سپس آب لیمو‌ها رابه تدریج داخل کاسه‌ها بریزید تا به طعم دلخواه شما برسد. باقی لیمو‌ترش‌ها را حلقه کنید و برای تزیین روی موهیتو بریزید. همچنین می‌توانید از چند برگ نعنا برای تزیین موهیتو طالبی استفاده کنید.
نوشیدنی را خنک و با نی سرو نمایید. این نوشیدنی در اسپانیا گاهی همراه با چوب‌شور و ژامبون سرو می‌شود.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی