[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۴۳۹
  • دوره جدید

طرز تهیه موس شکلاتی، روزنامه شیراز نوین

موس شکلاتی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین‌المللی است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه موس شکلاتی در ادامه با ما همراه باشید.
 
 مواد لازم
شکر: ۱۰۰ گرم
تخم‌مرغ: ۳ عدد
شیر ولرم: یک‌دوم فنجان
شکلات تخته‌ای تلخ: ۱۰۰ گرم
شکلات تخته ای ساده: ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
آب: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ پنس

 طرز تهیه
 مرحله اول
برای تهیه موس شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار شکلات تخته‌ای را به همراه خامه صبحانه درون یک کاسه مناسب می‌ریزیم و روی حرارت غیرمستقیم بخار کتری بن‌ماری می‌کنیم و به محض ذوب شدن شکلات، کاسه را از روی کتری برمی‌داریم.

 مرحله دوم
حالا اجازه می‌دهیم مخلوط شکلات و خامه کاملاً خنک شود. در ادامه سفیده‌های تخم مرغ را از زرده‌های آن جدا می‌کنیم و درون دو کاسه جداگانه می‌ریزیم، سپس شکر و وانیل را به کاسه حاوی زرده تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم.

 مرحله سوم
در ادامه زرده تخم‌مرغ را با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم می‌زنیم تا کرم رنگ و کش دار شود. سپس شیر ولرم را کم‌کم اضافه کرده و به‌صورت مداوم هم می‌زنیم تا مایه درون کاسه کاملاً ترکیب و یکدست شود.
 مرحله چهارم
حالا مخلوط شکلات و خامه را به کاسه حاوی مخلوط زرده تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم؛ سپس به‌خوبی هم می‌زنیم تا مایه یکدست شود. در ادامه نمک را به کاسه حاوی سفیده تخم‌مرغ اضافه کرده و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می‌زنیم.

 مرحله پنجم
زمانی که سفیده تخم‌مرغ حالت پفکی و ابری پیدا کرد، هم زدن را متوقف می‌کنیم. حالا سفیده تخم‌مرغ را به کاسه حاوی مخلوط زرده تخم‌مرغ اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می‌کنیم تا پف سفیده تخم‌مرغ نخوابد.

 مرحله ششم
در ادامه، پودر ژلاتین را به همراه آب مخلوط کرده و روی حرارت بخار کتری بن‌ماری می‌کنیم تا ذرات ژلاتین کاملاً حل شود. حالا ژلاتین را به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می‌زنیم؛ سپس شکلات تخته‌ای ساده را بنماری می‌کنیم.

 مرحله هفتم
در این مرحله مقداری از شکلات آب‌شده را درون قالب‌های سیلیکونی می‌ریزیم و به مدت ۱۵ دقیقه درون یخچال قرار می‌دهیم تا شکلات سفت شود. پس از گذشت این زمان، قالب را از یخچال خارج کرده و مایه موس را درون آن‌ها می‌ریزیم.

 مرحله هشتم
حالا مجدداً قالب‌ها را به مدت ۳ تا ۴ ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم تا موس شکلاتی‌ها کاملاً ببندد. پس از گذشت این زمان موس شکلاتی‌ها را از قالب جدا کرده و درون ظرف موردنظرمان قرار می‌دهیم. نوش جان.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی