[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۴۳۳
  • دوره جدید

«بوم بوم تل‌آویو» کابوس صهیونیست‌ها شد ، روزنامه شیراز نوین


سازنده آهنگ پرطرف‌دار «بوم بوم تل‌آویو» گفت: صهیونیست‌ها این آهنگ را تقریباً از تمام اینترنت پاک کرده‌اند؛ آهنگی که در کمتر از ۲۴ ساعت ۵۷۷میلیون بازدید داشت.
به گزارش تسنیم، «لوکاس گیج» خواننده و سازنده قطعه ضداسرائیلی «بوم بوم تل‌آویو» در شبکه ایکس اعلام کرد: صهیونیست‌ها این آهنگ را تقریباً از تمام اینترنت پاک کرده‌اند. گیج که از شهروندان آمریکایی‌ایتالیایی است، در صفحه شخصی خود در فضای مجازی تأکید کرده است که آمریکایی‌ها جنگ دولت این کشور با ایران را نمی‌خواهند. او همچنین تأکید کرده است: «ایران هرگز رئیس‌جمهوران ما را ترور نکرد. ایران هرگز فعالان ما را با خاک یکسان نکرد. ایران هرگز فناوری ما را به چین نفروخت. ایران هرگز ساختمان‌های ما را منفجر نکرد. ایران هرگز ما را فریب نداد تا وارد جنگ شویم؛ اما اسرائیل این کارها را کرد.»
آهنگ «بوم بوم تل‌آویو» از زمان انتشار در شبکه‌های اجتماعی به‌سرعت وایرال شد و در کمتر از 24 ساعت پس از انتشار، 577میلیون بازدید به‌همراه داشت. تنها حساب گیج بیش از 3.5میلیون بار دیده شده است. گیج عنوان کرده که این آهنگ پس از تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران و پاسخ قاطع ایران به این تجاوزگری خلق شده است. انتشار این آهنگ واکنش‌های بسیاری را به‌همراه داشت. متن ترانه این آهنگ که موردتوجه مخاطبان قرار گرفته است، بر رفتارهای مزورانه رژیم صهیونیستی و خوی حیوانی آن در کشتار غیرنظامیان و جنایت‌هایش در قبال انسان‌های بی‌گناه به‌ویژه در غزه تأکید دارد. شاعر معتقد است، این نتیجه خونریزی‌ای است که اسرائیل به‌راه انداخته است و حالا وقت آن است که نتیجه «کارهای شیطانی» خود را ببیند:
«موشک‌های ایرانی تمام آسمان شما را روشن می‌کنند و شما فریاد می‌زنید که قربانی هستید و می‌گویید شما شروع‌کننده این جنگ نبوده‌اید؛ حال آنکه تمام دنیا دروغ‌های شما را می‌بینند.»
کاربران در شبکه‌های اجتماعی واکنش‌های مختلفی به این آهنگ داشته‌اند؛ یکی از کاربران نوشته است: «بوم بوم تل‌آویو» پیامی قدرتمند و صدایی صمیمانه را منتقل می‌کند که بازتاب احساسات مردم در مواجهه با بی‌عدالتی است. اشعار آن تأثیرگذار و اجرای آن پر از شور و امید است.» برخی از کاربران نیز پیشنهاد داده‌اند این آهنگ در جایزه گرمی موردتوجه قرار گیرد. این اولین‌بار نیست که رژیم صهیونیستی اقدام به حذف کارهای فرهنگی می‌کند که در راستای مخالفت با سیاست‌های نژادپرستانه و غیرانسانی این رژیم تولید شده‌اند؛ از جمله این اقدامات می‌توان به بایکوت برخی از نویسندگان معترض به سیاست‌های اسرائیل در قبال غزه طی ماه‌های اخیر و حذف و جمع‌آوری برخی از آثار ادبی و هنری مانند «از نهر تا بحر»، اثر ناتی انگوبان اشاره کرد که عرضه آن در یک کتاب‌فروشی، منجر به هجوم نیروهای رژیم صهیونیستی به این کتاب‌فروشی و بازداشت گردانندگان آن در سرزمین‌های اشغالی شد.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی