[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۴۴۰
  • دوره جدید

طرز تهیه حلوا سوهان، روزنامه شیراز نوین

حلوا سوهان یکی از انواع حلواهای خوشمزه ایرانی است که طعمی شبیه به سوهان دارد. برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.
 
 مواد لازم
آرد سنگک: یک‌ونیم لیوان
شیر: یک‌ونیم لیوان
روغن مایع: سه‌چهارم لیوان
شکر: ۱ لیوان
زعفران دم‌کرده: ۲ قاشق غذاخوری
پودر هل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
گلاب: یک‌چهارم لیوان

 طرز تهیه
 مرحله اول
برای تهیه حلوای سوهان مجلسی ابتدا یک لیوان شیر را به همراه شکر داخل یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا شکر به طور کامل حل شود. پس از اینکه شکر حل شد، گلاب، زعفران دم‌کرده و هل را اضافه می‌کنیم.

 مرحله دوم
حالا به مدت یک دقیقه زمان می‌دهیم، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می‌گذاریم و به سراغ آماده کردن حلوا می‌رویم. توجه داشته باشید که نیاز نیست شیر بجوشد؛ در حدی که شیر آن‌قدر داغ شود که شکر حل شود، کافیست.
 مرحله سوم
در این مرحله آرد را داخل یک تابه مناسب الک می‌کنیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و به خوبی تفت می‌دهیم تا طعم و بوی خامی آرد به طور کامل گرفته شود. در ادامه باقی‌مانده شیر را به همراه روغن به تابه اضافه می‌کنیم.
 مرحله چهارم
حالا مواد را به صورت مداوم هم می‌زنیم تا با هم یکدست شوند. توجه داشته باشید که اگر از حلوا غافل شویم و آن را هم نزنیم، ممکن است گلوله شود و ظاهر حلوا خراب شود. حدود ۳۰ دقیقه تا ۴۵ دقیقه هم زدن حلوا را باید ادامه دهیم.

 مرحله پنجم
پس از اینکه شیر تبخیر شد، حلوا حالتی خرده‌خرده پیدا می‌کند که جای نگرانی نیست؛ چون مجدداً روان و یکدست می‌شود. حلوا را باید به اندازه‌ای هم بزنیم که رنگش شبیه به رنگ سوهان شود، سپس شربت شیر را اضافه می‌کنیم.

 مرحله ششم
حالا تابه را از روی حرارت کنار می‌گذاریم و مواد را به صورت گهواره‌ای مخلوط می‌کنیم تا شربت جذب حلوا شود و حالتی منسجم و یکدست پیدا کند. در پایان حلوا را داخل ظرف موردنظرمان می‌ریزیم و تا داغ است، آن را تزیین می‌کنیم. نوش جان.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی