بهجای مصرف مولتی ویتامین، مغز این میوه را بخورید، روزنامه شیراز نوین
میوه فندق سرشار از ویتامینهایA،B۱،B۲،C،E و املاح معدنی کلسیم، فسفر، آهن، گوگرد، منیزیم، روی و پتاسیم است.
به گزارش بهداشت نیوز همچنین در ۱۰۰گرم مغز فندق۶۰۰کالری، در ۱۰۰گرم فندق با پوست ۳۰۰کالری و در یک عدد آن ۱۰کالری انرژی نهفته است.
به گفته یک متخصص تغذیه ، با مصرف ۱۰ دانه فندق هرفرد میتواند بخش عمدهای از ویتامینEبدن خود را تامین کند؛ البته فندق علاوهبر مزایای مذکور، دارای کالری بالایی است و مصرف بیش از اندازه آن میتواند چاق کننده باشد.
در میان میوههای روغنی، فندق قابل هضمترین و مغذیترین آنها بهشمار میرود. فندق خشک حدود ۷۰درصد وزن خود مواد چربی و ۱۵ تا ۲۰درصد مواد پروتئینی دارد و بهسبب فقدان مواد هیدروکربنی، مصرف آن به مبتلایان دیابت توصیه میشود.
این میوه، تقویتکننده معده و رودهها بوده و میتواند سموم بدن را خارج سازد، ازاینرو، اگر بخواهید به این مزیت فندق دست یابید، آن را هنگام گرسنگی مصرف کنید تا رودههای شما را تقویت کند.
همچنین بر اساس یک تحقیق مشخص شد که استفاده از مکملهای ویتامینE و مواد غذایی حاوی این ماده میتواند برای درمان بیماران مبتلا به بیماریهای کبدی مفید باشد.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین