[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۷۹۱
  • دوره جدید

داوطلبان ورود به دانشگاه فرهنگیان در ماراتن ارزیابی ، روزنامه شیراز نوین


کلاری گفت: یک‌هزار و ۶۰۹ نفر در مهرماه امسال پس از طی مراحل ارزیابی وارد دانشگاه فرهنگیان فارس خواهند شد و تحصیلات خود را در این دانشگاه آغاز می‌کنند.
مدیرکل آموزش‌و‌پرورش فارس در بازدید ازکانون‌های ارزیابی داوطلبان ورود به دانشگاه فرهنگیان استان در آموزشگاه عبدالله پورشیراز، اظهار کرد: مرحله ارزیابی داوطلبان ورود به دانشگاه فرهنگیان تا ۱۰ روز آینده ادامه دارد. وی افزود: سه کانون ارزیابی در شیراز کار ارزیابی سه‌هزار و ۹۵۸ داوطلب زن و مرد یعنی سه‌برابر پذیرش را بر عهده دارند. 
کلاری تصریح کرد: برای پذیرش یک داوطلب در دانشگاه فرهنگیان، سهم آزمون سراسری ۱۵ درصد، آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان ۱۰ درصد، سوابق تحصیلی ۵۰ درصد و ارزیابی شایستگی معلمی ۲۵ درصد نمره نهایی را تشکیل می‌دهند. وی افزود: ازآنجاکه مرحله ارزیابی تنها ۲۵ درصد نمره نهایی را شامل می‌شود، لذا افرادی که در رقابت علمی موفق‌تر هستند و نمرات نزدیک بهتری دارند شانس بیشتری نیز دارند. مدیرکل آموزش‌وپرورش فارس، خاطرنشان کرد: ارزیابی‌ها در دو بخش بحث گروهی و تحلیل و ارائه می‌شود در بخش دوم دفترچه‌ای را به داوطلب داده می‌شود و داوطلب پس از مطالعه باید تحلیل خود را ارائه دهد. رئیس اداره امور اداری آموزش‌و‌پرورش فارس نیز گفت: از مجموع سه‌هزار و ۹۵۸ داوطلب حدود یک‌هزار و ۹۰۰ خانم و بیش از ۲‌هزار نفر آقایان هستند.ابراهیم قادری افزود: روزانه بیش از ۴۲۰ داوطلب در کانون‌ها مورد‌ارزیابی قرار می‌گیرند. 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی