[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۷۶۲
  • دوره جدید

تحکیم وحدت ملی در سایه‌سار فرهنگ و هنر، روزنامه شیراز نوین

یکصد‌و‌پنجاه‌و‌یکمین نشست شورای فرهنگ عمومی فارس با چهار دستورکار ارائه راهکارهای دستگاه‌های فرهنگی برای شناسایی تهدیدها و فرصت‌های جنگ تحمیلی ۱۲روزه و راه‌های تقویت همبستگی و انسجام ملی برگزار شد.
مهدی رنجبر، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس و دبیر شورای فرهنگ عمومی استان، در ابتدای نشست، از اعضا خواست تا راهکارهایی عملی را ارائه کنند که بتوان از آن برای تقویت انسجام اجتماعی و همبستگی ملی در شرایط جنگ و بحران کمک گرفت؛ برای همین، مسئولان دستگاه‌های فرهنگی هم اگر نقطه نظری در‌خصوص ۱۲ روز ایستادگی در برابر دشمن بیان‌کردند، کوشیدند تا راه‌کارهایی برای تقویت روحیه و انسجام مردم ارائه کنند. چنان‌که، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس، پس از اینکه از کاهش شدید تورهای خارجی سخن گفت و از برنامه‌ریزی برای تقویت گردشگری داخلی و برپایی رویدادهایی وحدت‌آفرین نیز خبر داد. محسن ضیایی با بیان اینکه قرار است نمایشگاه لباس اقوام، از شهریورماه به میزبانی شیراز برگزار شود، پیشنهاد کرد: می‌توان با استفاده از تجربه‌های موفق گذشته، رویدادهایی مانند موسیقی اقوام را در اماکن تاریخی فارس برگزار کرد. رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس نیز از مبانی انسجام و وفاق ملی در جنگ ۱۲‌روزه سخن گفت. به اعتقاد حجت‌الاسلام حسین ملک‌مکان، آنچه که بیش از همه می‌تواند این وفاق را به‌هم بزند، برخی از موضع‌گیری‌های مسئولان است.
ارائه گزارشی از فعالیت حوزه‌های علمیه فارس، به مناسبت صدور پیام رهبر معظم انقلاب درباره یک‌صدمین سالروز تأسیس حوزه علمیه قم و ارائه طرح جامع اوقات فراغت تابستانه فارس نیز از دیگر دستورکارهای این جلسه شورای فرهنگ عمومی فارس بود که هر دو موضوع نیز با نگاهی به جنگ تحمیلی ۱۲روزه ارائه شد.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی