[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۷۴۵
  • دوره جدید

توسعه زیرساخت‌های برق، تضمین آینده‌ای روشن، روزنامه شیراز نوین

با حضور محمدرضا رضایی‌کوچی، نماینده مردم شریف شهرستان‌های جهرم و خفر در مجلس شورای اسلامی و شعبانی، فرماندار فرمانداری ویژه شهرستان جهرم، 11 عنوان پروژه با اعتباری معادل 167میلیارد تومان در شهرستان جهرم به بهره‌برداری رسید. مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس در این مراسم بیان داشت: بهره‌برداری از این پروژه‌ها، نقش مهمی در پایداری شبکه، برق‌رسانی و بهبود خدمات‌رسانی به مشترکان این شهرستان خواهد داشت.
جلایر در تشریح پروژه‌ها بیان داشت: این 11 عنوان پروژه شامل احداث 5 کیلومتر خطوط سه‌مداره فشار متوسط جهت بهره‌برداری از ایستگاه جهرم 4 با اعتبار 20میلیارد تومان، احداث 3 کیلومتر خط بهارچین جهت تعدیل بار ایستگاه جهرم 2 با اعتباری معادل 5میلیارد تومان، نصب 30 دستگاه ترانس افت ولتاژ در سطح شهرستان در سال جاری، معادل 60میلیارد تومان، تعویض 1200 دستگاه چراغ LED و بهینه‌سازی روشنایی بلوارهای سطح شهر معادل 7میلیارد تومان بود.
این مقام مسئول ادامه داد: احداث 3 کیلومتر شبکه روشنایی و تعویض پایه‌های فرسوده در بلوار شهید بهشتی و مصطفی خمینی با اعتبار 5میلیارد تومان، برق‌رسانی به پروژه 160واحدی مسکن ملی جنب درمانگاه نیک‌اقبال با اعتبار 5میلیارد تومان، تعویض 100 دستگاه ترانس فول بار در سطح شهرستان با اعتباری معادل 20میلیارد تومان، احداث 3 کیلومتر خط فشار متوسط، جهت تعدیل بار خط فرهنگ‌شهر با اعتبار 6میلیارد تومان نیز از دیگر پروژه‌هایی بود که در این مراسم افتتاح و تقدیم مردم شهرستان جهرم گردید.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس احداث 11 کیلومتر شبکه فشار متوسط و نصب یک دستگاه ترانس هوایی جهت برق‌رسانی به روستای تل حیدری با اعتبار 20میلیارد تومان، اجرای بهسازی شبکه فرسوده و روشنایی معابر و رفع افت ولتاژ در روستاهای بخش کردیان و سیمکان از محل اعتبارات بهارستان با اعتباری معادل 4میلیارد تومان و احداث 7 کیلومتر خط فشار متوسط، جهت بهره‌برداری از پست فوق توزیع قم‌آباد بخش سیمکان با صرف اعتبار 15میلیارد تومان را از دیگر پروژه‌های برقی نام برد که در شهرستان جهرم مورد افتتاح و بهره‌برداری قرار گرفتند.
جلایر در خاتمه با اشاره به افزایش دمای هوا در روزهای آتی و ادامه این روند، بر رعایت مدیریت مصرف تأکید کرد و گفت: بر اساس پیش‌بینی سازمان هواشناسی مبنی بر تداوم گرما و افزایش دما در روزهای آینده، ضروری است تا مصرف بهینه برق به صورت جدی از سوی تمامی مشترکان به ویژه مشترکان خانگی رعایت شود تا خللی در روند خدمت‌رسانی به وجود نیاید. وی تنظیم دمای کولر گازی روی ۲۵ درجه، استفاده از دور کُند کولر‌های آبی، استفاده از روشنایی طبیعی در روز و خاموش کردن لامپ‌های اضافی و عدم استفاده از وسایل پرمصرف برقی مانند اتو، لباس‌شویی، ظرف‌شویی و... در ساعت اوج مصرف را از جمله راهکار‌های مفید درکاهش مصرف برق عنوان نمود که می‌توانند تأثیر بسزایی نیز در تأمین برق مطمئن و پایدار داشته 
باشند.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی