[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۷۹۱
  • دوره جدید

صدای مردم را بشنوید، روزنامه شیراز نوین

 سعیدرضا امیرآبادی- شیرازنوین
نماینده ولی‌فقیه در استان فارس با مسئولان ارشد اداره‌کل و مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان دیدار کرد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت درمان تأمین اجتماعی فارس، نماینده ولی‌فقیه در استان فارس در این دیدار، پاسخ‌گویی به نیازهای جامعه را رسالتی بزرگ برشمرد و خواستار گره‌گشایی از کار مردم، به ویژه محرومان و نیازمندان شد.
آیت‌الله لطف‌الله دژکام با تأکید بر این موضوع که تمدن ایرانی و اسلامی پیوند دیرینه‌ای در تاریخ دارد، بیان داشت: اهالی فرهنگ‌مدار شیراز همواره دل‌بستگی عمیقی به اهل بیت(ع) داشته‌اند؛ چنان‌که در ایام محرم شاهد تبدیل شهر به یک حسینیه بزرگ بودیم. وی افزود: روحانیت همواره رابطه تنگاتنگ و صمیمانه‌ای با مردم داشته و این رابطه معنوی ریشه‌های دیرینه‌ای در تاریخ دارد.
امام‌جمعه شیراز با قدردانی از خدمات تأمین اجتماعی بیان داشت: خدمت به جامعه و به ویژه بیماران، توفیق بزرگی است و امیدواریم در این حوزه سربلند باشید.
نماینده ولی‌فقیه در استان فارس با اشاره به این موضوع که امروزه بیماران با مشکلات عدیده‌ای روبه‌رو هستند، بیان داشت: حمایت و همدلی با دردمندان زمینه‌ساز آرامش جامعه است و در فضای امروزی به گسترش آرامش در جامعه بیش از همیشه نیازمندیم. آیت‌الله دژکام اظهار امیدواری کرد که خدمات تأمین اجتماعی به افزایش تاب‌آوری در جامعه بینجامد و در نهایت دسیسه‌های دشمنان را خنثی ساخته و ایران اسلامی سربلندتر از گذشته گردد. در ادامه این دیدار، مدیرکل تأمین اجتماعی استان فارس فرمایشات مقام معظم رهبری را چراغ راه تعالی جامعه دانست و از نصایح خردمندانه نماینده ولی‌فقیه و امام‌جمعه شیراز تقدیر کرد.
ایرج نادری با گرامیداشت سالروز برپایی اولین نمازجمعه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: آیین عبادی-سیاسی نمازجمعه نقش ارزنده‌ای در روشنگری جامعه ایفا می‌کند و همواره مورداستقبال عموم مردم بوده است.
او غنای نمازجمعه شیراز را برگرفته از دانش روحانی آیت‌الله دژکام دانست و بیان داشت: تجاوز دشمنان، به وحدت و همدلی ملت بزرگ ایران در پرتو رهنمودهای رهبر معظم انقلاب انجامید.
مدیرکل تأمین اجتماعی استان فارس افزود: در ایام اقتدار، برنامه‌ریزی‌های مذبوحانه دشمنان با درایت مقام معظم رهبری خنثی شد و این رهنمودهای خردمندانه با بسیج تمامی ارکان تأمین اجتماعی در قالب خدمات جهادی، پیاده‌سازی اسلوب پدافند غیرعامل و تقویت زیرساخت‌ها محقق گردید. نادری با تشریح برخی از خدمات ویژه تأمین اجتماعی در ایام تجاوز دشمنان گفت: عدم بازرسی کارگاه‌ها، پذیرش لیست به‌صورت لوح فشرده، عدم ابلاغ بدهی، بررسی کارگاه‌های آسیب‌دیده، برگزاری ملاقات‌های عمومی، تجدید وقت جلسات و سلسله‌اقداماتی از این دست، به‌صورت ویژه در دستور کار مجموعه تأمین اجتماعی فارس قرار گرفت. 
معاونت خدمات درمانی مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان فارس در این دیدار از اجرای پدافند غیرعامل در مراکز درمانی خبر داد و آماده‌باش بیمارستان شهید دکتر بهشتی را اقدامی مهم در شرایط بحرانی دانست.
دکتر دهقان افزود: بیش از نیمی از جمعیت استان فارس معادل 2میلیون و پانصدهزار نفر تحت پوشش خدمات تأمین اجتماعی قرار دارند و از طیف گسترده‌ای از خدمات بهره‌مند می‌شوند.
رئیس بیمارستان شهید دکتر بهشتی با اشاره به ضرورت گسترش زیرساخت‌های درمانی گفت: بیمارستان شهید دکتر بهشتی تنها بیمارستان ملکی تأمین اجتماعی در استان فارس است که با بهره‌مندی از کادری حاذق و توانمند، خدمات بستری را به اهالی فارس و بسیاری از استان‌های کشور ارائه می‌کند. 
وی ضریب اشغال بیمارستان شهید دکتر بهشتی را بیش از 85 درصد عنوان کرد و بیان داشت: در سال 1403، تعداد کل مراجعات به این مرکز درمانی بیش از یک‌میلیون نفر بوده است که از این تعداد، 11هزار و 500 نفر بیمار تحت اعمال مختلف جراحی قرار گرفتند.
دکتر دهقان با اشاره به ارائه طیف گسترده‌ای از خدمات درمانی در بیمارستان شهید دکتر بهشتی گفت: خدمات ام‌آرآی، سنگ‌شکن، زایمان در آب، دیالیز پیشرفته، تراکم استخوان، 8 اتاق عمل، بخش‌های تخصصی و سایر خدمات با بهترین کیفیت در این مرکز درمانی ارائه می‌شود. علاوه بر بیمارستان شهید بهشتی، تعداد 23 درمانگاه تأمین اجتماعی در سطح استان فارس مشغول ارائه خدمات به جامعه هستند.
معاونت خدمات درمانی مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان فارس افزود: بیمارستان شهید دکتر بهشتی در ایام تجاوز 12روزه دشمن، با تشکیل کمیته‌های تخصصی بحران به‌صورت کامل در آماده‌باش قرار داشت و بر اساس ارزیابی‌های دانشگاه علوم پزشکی شیراز، به‌عنوان یکی از آماده‌ترین مراکز درمانی استان در حال خدمت‌رسانی شبانه‌روزی است.
او با تأکید بر تداوم آماده‌باش مراکز درمانی تأمین اجتماعی، گفت: در ایام تجاوز ناجوانمردانه دشمنان، خوشبختانه با تعداد محدودی مراجعه‌کننده روبه‌رو شدیم و با این وجود آمادگی بیمارستان در حوزه پدافند غیرعامل حفظ می‌شود.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی