ترخیص ویژه تجهیزات موکبهای اربعین از گمرکات فارس، روزنامه شیراز نوین
دکتر زارعی: ۶۶۱ فقره پروانه گمرکی با
اولویت اربعین رسیدگی و ترخیص شد
در راستای تسهیل امور زائران و خادمان اربعین حسینی(ع)، ۶۶۱ فقره پروانه گمرکی از گمرکات فارس ترخیص شد که ۵۳۹ فقره پروانه گمرکی خروج موقت و ۱۲۲ فقره پروانه گمرکی صادراتی قطعی مربوط به اقلام و تجهیزات موردنیاز موکبهای اربعین در این استان با موفقیت رسیدگی و ترخیص شده است.
وی اظهار داشتند: این اقدامات با هدف تسریع در ارائه خدمات گمرکی و پشتیبانی از مراسم باشکوه اربعین حسینی(ع) صورت گرفته است. اقلام ترخیصشده شامل تجهیزات ضروری برای برپایی موکبها، مواد غذایی، لوازم بهداشتی و سایر نیازمندیهای خدماتی است که برای خدمترسانی به زائران اربعین حسینی(ع) میباشد.
به گزارش روابطعمومی گمرکات استان فارس؛ گمرکات استان فارس با آمادگی کامل و حتی در ایام تعطیل با اولویت بخشی به امور مرتبط با اربعین، تلاش کرده است تا فرایندهای گمرکی را در حد امکان تسهیل نماید که هیچگونه مانعی در مسیر خدمترسانی به عاشقان حسینی(ع) وجود نداشته باشد.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین