[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۷۶۲
  • دوره جدید

آغاز عملیات اجرایی و بهره‌برداری از سه پروژه راهداری در شهرستان لامرد به‌مناسبت هفته دولت، روزنامه شیراز نوین

آغاز  عملیات اجرایی و  بهره‌برداری از  سه پروژه راهداری در  شهرستان لامرد به‌مناسبت هفته دولت

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل راه و شهرسازی لارستان، در راستای گرامیداشت هفته دولت و به‌منظور توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای در شهرستان لامرد، آیین کلنگ‌زنی و بهره‌برداری از سه پروژه راهداری جمعاً به ارزش ۱۰۸میلیارد تومان با حضور موسوی، نماینده مردم شریف شهرستان‌های لامرد و مهر در مجلس شورای اسلامی، علیزاده فرماندار شهرستان لامرد، سلیمانی مدیریت راهداری اداره‌کل راه و شهرسازی لارستان، منصوری رئیس اداره راه و شهرسازی لامرد و جمعی از اعضای شوراهای اسلامی، مسئولان محلی و معتمدان منطقه برگزار گردید.
در این مراسم، عملیات اجرایی پروژه بهسازی محور سبخی- ترمان با حضور مسئولان آغاز شد. این پروژه با هدف بهبود کیفیت عبور و مرور، ارتقای ایمنی مسیر و توسعه راه‌های روستایی با اعتباری بالغ بر ۵۰میلیارد تومان و به طول ۵ کیلومتر به مرحله اجرا درآمده است.
یکی دیگر از پروژه‌هایی که در این مراسم به بهره‌برداری رسید، عملیات روکش آسفالت محور علامرودشت- غیب‌الهی به طول 5/2 کیلومتر بود که با صرف هزینه‌ای بالغ بر ۸میلیارد تومان تکمیل شده و اکنون آماده بهره‌برداری است.
همچنین عملیات اجرایی پروژه تعریض و بهسازی محور روستای کال نیز به پایان رسیده و طی آیینی به بهره‌برداری رسید. این پروژه با اعتباری بالغ بر ۵۰میلیارد تومان و به طول ۱۱ کیلومتر با مشارکت خیران اجرا شده است که نقش مهمی در بهبود دسترسی روستائیان، کاهش تصادفات و افزایش سطح خدمات جاده‌ای دارد.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی