[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۵۳۶
  • دوره جدید

گام بلند شهرداری در کنترل سیلاب‌های سطحی، روزنامه شیراز نوین

شهرداری منطقه ۴ شیراز، در پی درخواست اهالی شهرک مهدیه و تماس‌های ثبت‌شده در سامانه ۱۳۷، عملیات آسفالت و بازگشایی محور امیرکبیر را اجرا کرد و هم‌زمان با پیشرفت ۴۰درصدی فاز دوم پروژه لوله‌گذاری مطهری- کمربندی به طول ۱۵۰۰ متر، اقدام مؤثری در رفع مشکلات ترافیکی و دفع آب‌های سطحی منطقه انجام داد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری شیراز، در پی درخواست اهالی محله شهرک مهدیه در میز خدمت مسجد امام جعفر صادق(ع) و تماس‌های ثبت‌شده در سامانه ۱۳۷، شهرداری منطقه ۴ شیراز پس از بررسی موضوع، عملیات آسفالت و بازگشایی محور امیرکبیر از خیابان فرزدقی تا ابتدای خیابان شهید آقایی را اجرایی کرد؛ اقدامی که با هدف رفع مشکلات ترافیکی و پاسخ فوری به مطالبات مردمی انجام شد. 
سیدمحمدجواد افضلی، شهردار منطقه ۴ شیراز، با اشاره به اجرای عملیات لوله‌گذاری و دفع آب‌های سطحی در نقاط مختلف منطقه، اعلام کرد: پروژه شهید مطهری- کمربندی در دو فاز طراحی شده است؛ فاز نخست به بهره‌برداری رسیده و فاز دوم با استفاده از لوله‌های بتنی ۱۸۰۰ میلی‌متری به طول ۱۵۰۰ متر، تاکنون ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. 
وی هدف این پروژه را دفع و هدایت آب‌های سطحی در زمان بارندگی، کنترل سیلاب، ارتقای ایمنی و کیفیت معابر و تسهیل عبور آب در مدت کوتاه پس از بارش عنوان کرد و از صبر و همراهی شهروندان در اجرای طرح‌های عمرانی شهرداری قدردانی کرد. 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی