[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۵۳۶
  • دوره جدید

اعزام تنها ورزشکار فارس به تیم ملی گلبال برای رقابت‌های آسیایی، روزنامه شیراز نوین

رئیس هیئت ورزش نابینایان و کم‌بینایان استان فارس از حضور علیرضا گودرزی اردکانی، ورزشکار شایسته شهرستان سپیدان، در آخرین مرحله اردوی آماده‌سازی تیم ملی گلبال به‌عنوان تنها نماینده این استان در رقابت‌های قهرمانی آسیا خبر داد. 
احمدرضا شاه‌حسینی اظهار کرد: دهمین مرحله اردوی آماده‌سازی تیم ملی گلبال از سیزدهم تا بیستم مهرماه در مجموعه ورزشی شهید هرندی تهران برگزار می‌شود و پس از پایان اردو، تیم ملی کشورمان برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا راهی پاکستان خواهد 
شد.
وی افزود: در این اردو 6 بازیکن از سراسر کشور حضور دارند و علیرضا گودرزی اردکانی از فارس یکی از آنان است.
رئیس هیئت ورزش نابینایان و کم‌بینایان فارس با اشاره به ترکیب گروه‌های مسابقات، گفت: تیم ملی ایران در گروه A با تیم‌های تایلند، استرالیا، عراق و عربستان سعودی هم‌گروه شده و در گروه B نیز تیم‌های کره جنوبی، چین، قزاقستان، پاکستان و ازبکستان قرار دارند.
شاه‌حسینی ادامه داد: رقابت‌های قهرمانی آسیا علاوه بر تعیین قهرمان منطقه، فرصتی ارزشمند برای آماده‌سازی تیم‌ها جهت حضور در مسابقات جهانی و پاراالمپیک آینده است و دو تیم برتر این رقابت‌ها جواز حضور در مسابقات جهانی را کسب خواهند کرد.
ورزشکاران استان فارس در رشته گلبال افتخارات زیادی در مسابقات پاراآسیایی کسب کرده‌اند که از جمله می‌توان به سجاد دهقان، دارنده نشان طلای آسیا و مریم آهون، فاطمه قائدی، سمانه موسی‌لو و ویدا جبارزاده، دارندگان نشان برنز آسیا اشاره کرد.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی