[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۵۳۸
  • دوره جدید

بهره‌مندی رسانه‌ها از حمایت دستگاه فرهنگ، روزنامه شیراز نوین

وزیر فرهنگ و ارشاد از رفع مشکل تأمین کاغذ نشریات تا هفته آینده خبر داد. به گزارش ایسنا، عباس صالحی در حاشیه جلسه دولت، در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره تأمین کاغذ مطبوعات، اظهار کرد: موضوع واردات کاغذ دنبال می‌شود و جلساتی در دولت برگزار کردیم و با مسئولان هماهنگی‌های لازم انجام شده است.
وی افزود: محموله‌های کاغذی هم که در بندر آستاراخان وجود دارند، با هماهنگی‌های لازم با وزیر راه ترخیص خواهند شد تا مشکل کاغذ روزنامه‌ها حل شود و امیدوارم اخبار خوبی در این زمینه تا هفته آینده اعلام کنیم.
وزیر فرهنگ در پاسخ به پرسشی درباره برگزاری کنسرت‌های مشترک بین ایران با کشورهای دیگر، یادآور شد: این برنامه‌ها همیشه برقرار بوده و در گفت‌وگوهایی که در سفر اخیر وزرای فرهنگی با یونسکو و کشورهای مختلف داشتیم، به این موضوع نیز پرداختیم.
صالحی درباره طرح ادعایی در زمینه علت برکناری یکی از معاون‌های وزارتخانه به علت اعطای مجوز به فیلم‌هایی که در سال‌های گذشته ممنوع بودند، اظهار کرد: فکر نمی‌کنم این‌گونه باشد؛ چون مسیری که در این زمینه در سازمان سینمایی برقرار است، فرایندی دارد و اعطای مجوز به این فیلم‌ها همان مسیر را طی کرده است.
وی در پاسخ به پرسشی درباره حضور سه فیلم ایرانی در اسکار، اظهار کرد: دریافت مجوز ساخت فیلم در ایران موجب شکل‌گیری فرایندی می‌شود که بر اساس آن می‌توانیم از ایران در اسکار شرکت کنیم. ایرانیان فعالی هم در کشورهای مختلف هستند که فیلم‌سازی می‌کنند و می‌توانند با شرایطی که دارند، در اسکار حضور پیدا کنند؛ اما سه فیلمی که رفتند، در روند فیلم‌های ایرانی نبودند.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی