[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۵۳۱
  • دوره جدید

طرز تهیه باترچیکن، روزنامه شیراز نوین

باترچیکن یا مرغ کَره‌ای یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرف‌دار بین‌المللی است که اصالت آن متعلق به هند می‌باشد. برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.

 مواد لازم برای 5 نفر
فیله مرغ: ۱۰ عدد
سیر: ۴ حبه
گوجه‌فرنگی: ۳ عدد
پیاز: ۱ عدد بزرگ
کره: ۳ قاشق غذاخوری
زنجبیل: ۲ قاشق چای‌خوری
بادام‌هندی: ۳۰ گرم
خامه صبحانه: ۲ قاشق غذاخوری
سس فلفل: ۲ قاشق چای‌خوری
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز: به مقدار کافی
زردچوبه و ادویه ماسالا: به مقدار کافی
روغن و فلفل سیاه: به مقدار کافی

 طرز تهیه
 مرحله اول
ابتدا فیله‌های مرغ را به‌اندازه جوجه‌کبابی خرد می‌کنیم، سپس داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم. در ادامه زنجبیل و سیر را رنده کرده و به همراه سس فلفل و مقداری نمک مخلوط و به گوشت مرغ اضافه می‌کنیم.

 مرحله دوم
مواد را به‌خوبی مخلوط می‌کنیم و درب کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می‌دهیم تا گوشت مرغ طعم‌دار شود. در همین حین، پیاز را به‌صورت نگینی خرد می‌کنیم و به‌همراه کمی روغن و ۱ قاشق غذاخوری کره داخل یک تابه مناسب می‌ریزیم.

 مرحله سوم
تابه را روی حرارت قرار داده و خوب تفت می‌دهیم تا پیاز طلایی شود؛ سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می‌کنیم و تفت دادن را ادامه می‌دهیم تا پیاز کاراملی شده و ادویه‌ها به‌صورت یکدست با هم مخلوط شوند.
 مرحله چهارم
در ادامه پوست گوجه‌فرنگی‌ها را می‌گیریم و آن‌ها را با رنده ریز رنده می‌کنیم؛ سپس به تابه حاوی پیاز اضافه می‌کنیم و خوب تفت می‌دهیم تا آب گوجه‌فرنگی تبخیر شود و به‌خوبی سرخ شود. در ادامه بادام‌هندی را اضافه می‌کنیم.

 مرحله پنجم
پس از کمی تفت دادن، شکر را به همراه فلفل سیاه، فلفل قرمز، ادویه ماسالا، زردچوبه و نمک اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا ادویه‌ها با مواد دیگر ترکیب شوند. حالا یک پیمانه آب اضافه و حرارت را زیاد می‌کنیم تا آب به جوش بیاید.

 مرحله ششم
سپس حرارت را کم می‌کنیم و درب تابه را می‌گذاریم تا به مدت ۱۵ دقیقه به‌خوبی جا بیفتد. در همین حین مرغ‌های مزه‌دارشده را به‌همراه ۱ قاشق غذاخوری روغن در یک تابه جداگانه تفت می‌دهیم تا رنگشان تغییر کند و به‌خوبی سرخ شوند.

 مرحله هفتم
پس از گذشت ۱۵ دقیقه، مخلوط گوجه‌فرنگی و بادام‌هندی را با گوشت‌کوب برقی یا مخلوط‌کن میکس می‌کنیم تا شکل پوره شود؛ سپس به تابه برمی‌گردانیم و خامه را به همراه گوشت مرغ، ۱ پیمانه آب و ۱ قاشق غذاخوری کره اضافه 
می‌کنیم.

 مرحله هشتم
حالا حرارت را زیاد می‌کنیم تا آب جوش بیاید؛ سپس حرارت را کم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم به مدت ۱۵ دقیقه غذا جا بیفتد و آماده سرو شود. این غذای خوشمزه را می‌توانید به سلیقه خود با برنج یا نان پیتا سرو کنید. نوش جان.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی