باترچیکن یا مرغ کَرهای یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بینالمللی است که اصالت آن متعلق به هند میباشد. برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 5 نفر
فیله مرغ: ۱۰ عدد
سیر: ۴ حبه
گوجهفرنگی: ۳ عدد
پیاز: ۱ عدد بزرگ
کره: ۳ قاشق غذاخوری
زنجبیل: ۲ قاشق چایخوری
بادامهندی: ۳۰ گرم
خامه صبحانه: ۲ قاشق غذاخوری
سس فلفل: ۲ قاشق چایخوری
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز: به مقدار کافی
زردچوبه و ادویه ماسالا: به مقدار کافی
روغن و فلفل سیاه: به مقدار کافی
طرز تهیه
مرحله اول
ابتدا فیلههای مرغ را بهاندازه جوجهکبابی خرد میکنیم، سپس داخل یک کاسه مناسب میریزیم. در ادامه زنجبیل و سیر را رنده کرده و به همراه سس فلفل و مقداری نمک مخلوط و به گوشت مرغ اضافه میکنیم.
مرحله دوم
مواد را بهخوبی مخلوط میکنیم و درب کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار میدهیم تا گوشت مرغ طعمدار شود. در همین حین، پیاز را بهصورت نگینی خرد میکنیم و بههمراه کمی روغن و ۱ قاشق غذاخوری کره داخل یک تابه مناسب میریزیم.
مرحله سوم
تابه را روی حرارت قرار داده و خوب تفت میدهیم تا پیاز طلایی شود؛ سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه میکنیم و تفت دادن را ادامه میدهیم تا پیاز کاراملی شده و ادویهها بهصورت یکدست با هم مخلوط شوند.
مرحله چهارم
در ادامه پوست گوجهفرنگیها را میگیریم و آنها را با رنده ریز رنده میکنیم؛ سپس به تابه حاوی پیاز اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا آب گوجهفرنگی تبخیر شود و بهخوبی سرخ شود. در ادامه بادامهندی را اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
پس از کمی تفت دادن، شکر را به همراه فلفل سیاه، فلفل قرمز، ادویه ماسالا، زردچوبه و نمک اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا ادویهها با مواد دیگر ترکیب شوند. حالا یک پیمانه آب اضافه و حرارت را زیاد میکنیم تا آب به جوش بیاید.
مرحله ششم
سپس حرارت را کم میکنیم و درب تابه را میگذاریم تا به مدت ۱۵ دقیقه بهخوبی جا بیفتد. در همین حین مرغهای مزهدارشده را بههمراه ۱ قاشق غذاخوری روغن در یک تابه جداگانه تفت میدهیم تا رنگشان تغییر کند و بهخوبی سرخ شوند.
مرحله هفتم
پس از گذشت ۱۵ دقیقه، مخلوط گوجهفرنگی و بادامهندی را با گوشتکوب برقی یا مخلوطکن میکس میکنیم تا شکل پوره شود؛ سپس به تابه برمیگردانیم و خامه را به همراه گوشت مرغ، ۱ پیمانه آب و ۱ قاشق غذاخوری کره اضافه
میکنیم.
مرحله هشتم
حالا حرارت را زیاد میکنیم تا آب جوش بیاید؛ سپس حرارت را کم میکنیم و اجازه میدهیم به مدت ۱۵ دقیقه غذا جا بیفتد و آماده سرو شود. این غذای خوشمزه را میتوانید به سلیقه خود با برنج یا نان پیتا سرو کنید. نوش جان.