سالاد اسفناج یکی از انواع سالادهای خوشمزه ایتالیایی است که با مواد متنوعی تهیه میشود. برای مشاهده دستور تهیه این سالاد در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
اسفناج: ۵۰۰ گرم
گردو: ۱۰۰ گرم
انار: ۱ عدد متوسط
پنیر فتا: ۱۰۰ گرم
رب انار: ۳ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک: ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
پودر سیر: یکچهارم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه سالاد اسفناج حتماً از بیبیاسفناج استفاده کنید (یعنی برگهای جوان و کوچک اسفناج). ابتدا اسفناجها را پاک میکنیم و با آب سرد چندینبار میشوییم؛ سپس آبکشی میکنیم تا آب اضافی اسفناجها خارج شود.
مرحله دوم
در مرحله بعدی مغر گردو را به مدت ۱۵ دقیقه درون یک کاسه میخیسانیم تا نرم شود. حالا اسفناجها را داخل ظرف سالادخوری میریزیم و مغز گردوها را پس از اینکه آبکشی کردیم، به ظرف سالادخوری اضافه میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله انار را دانه کرده و به مخلوط اسفناج و گردو اضافه میکنیم. برای تهیه سس سالاد، روغن زیتون را بههمراه رب انار، پودر سیر، سرکه بالزامیک و مقداری نمک و فلفل سیاه بهطور جداگانه مخلوط میکنیم تا یکدست شوند.
مرحله چهارم
حالا سس را روی مواد داخل کاسه میریزیم و خوب مخلوط میکنیم تا با هم یکدست شوند. در آخر پنیر فتا را به مکعبهای کوچک تبدیل میکنیم و روی سالاد میریزیم؛ سپس سالاد را در یخچال قرار میدهیم تا جا بیفتد و خنک شود. نوش جان.
خواص اسفناج
از خواص اسفناج میتوان به حفظ سلامت بینایی، مدیریت فشارخون، تقویت سلامت استخوانها، بهبود عملکرد مغز و تقویت سیستم ایمنی اشاره کرد. این گیاه سرشار از ویتامینهای A، C و K و مواد معدنی مانند آهن و کلسیم است. با این حال، اگزالات (Oxalate) موجود در اسفناج میتواند مانع جذب کلسیم و آهن شود و به همین دلیل باید از مصرف افراطی آن خودداری کرد.