[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۵۳۱
  • دوره جدید

اجرای ویژه‌برنامه‌های بنیاد قلب پارس و بیمارستان کوثر به‌مناسبت هفته سالمند، روزنامه شیراز نوین

معاونت فرهنگی بیمارستان کوثر و بنیاد قلب پارس گفت: سالمندان گنجینه‌های زنده‌ای هستند که هر چهره‌شان داستانی از زندگی، مبارزه و محبت به نسل‌های بعد را در خود دارد. دکتر زهره یوسفی با گرامیداشت فرارسیدن هفته سالمند، افزود: این روزها فرصتی است برای یادآوری ارزش و جایگاه بزرگوارانه کسانی که سال‌ها با تلاش و فداکاری، دنیای ما را پر از تجربه و خرد کردند. مدیر روابط عمومی بیمارستان کوثر با اشاره به اهمیت ارج نهادن بر منزلت سالمندان، افزود: آن‌ها با دستی پر از حکمت، به ما نشان می‌دهند که چگونه می‌توان در گذر زمان، شجاعانه قدم برداشت و با آرامش به آینده نگریست. سالمندان، کتاب‌های گشوده‌ای هستند که هر صفحه از آن‌ها لبریز از حکمت، تجربه و یادگاری‌های گران‌بهاست. آنان با قدم‌هایی که بر خاک گذارده‌اند، راه‌های دشواری را طی کرده‌اند تا امروز ما در دنیای بهتر و آسوده‌تری زندگی کنیم. دکتر یوسفی با اشاره به گوشه‌ای از اقدامات بنیاد قلب پارس و بیمارستان کوثر به‌مناسبت این ایام، گفت: در هفته سالمند با بازدید از خانه سالمندان، اهدا هدایا و ویزیت رایگان به دنبال ایجاد فضایی شاد و پرنشاط برای سالمندان گران‌قدر هستیم و امید می‌رود این تلاش‌ها به ارتقای روحیه و امید به زندگی در اقشار سالمند، در جایی که بسیاری از آنان چشم به راه لبخندی هستند، منجر شود. معاونت فرهنگی بنیاد قلب پارس بیان داشت: همه ما پرندگان همین قفسیم و دیر یا زود باید به نسل‌های بعد یاد بدهیم آب و دانه برای پرنده نیاز است، ولی مهر و‌ عشق او را مشتاق به زندگی می‌کند و پر پروازی می‌دهد تا از شاخه به آسمان رود. ولی چنانچه ریشه‌هایش زخم بردارد، می‌شکند و می‌میرد. بنابراین قبل از اینکه تنومندی تنه‌اش از بین برود، باید با سالمندان مهربان‌تر باشیم و خداکند در قاموس مهرمان آلزایمر ایجاد نشود؛ وگرنه آلزایمر برای سالمند هرچند غم‌انگیز است، ولی می‌تواند با مهرورزی ما جبران شود. دکتر یوسفی همچنین اشاره کرد: سالمندان همانند درختان کهنسال، ریشه در خاک زندگی دارند و در هر شاخه‌شان، داستانی از سختی‌ها و شادمانی‌ها، از دست دادن‌ها و یافتن‌ها نهفته است. در کنار این‌همه، آن‌ها همیشه بر دل‌های ما سایه‌ای از محبت و آرامش افکنده‌اند. نگاه‌های پرمهرشان و دستانی که همیشه به‌سوی ما برای مهر و عشق جاری بوده است، هرکدام دنیایی از احساسات و لبخندهای فراموش‌شده را در خود جای داده است. مدیر روابط عمومی بیمارستان کوثر بیان داشت: شاید هیچ‌چیزی در این دنیا به‌اندازه‌ یک گوش دادن صادقانه به گفته‌های‌شان یا کمک کردن به لحظات روزمره‌شان، روح و جان ما را نوازش ندهد. در حقیقت، احترام به سالمندان، نه‌تنها یک وظیفه اخلاقی است، بلکه نشانه‌ای از تعالی انسانیت و محبت در دل‌های ماست.
دکتر یوسفی تأکید کرد: در این هفته، بیایید با دلی پر از قدردانی و عشق، به یاد آنانی باشیم که با هر لحظه از عمرشان، چراغ راهمان شدند. شاید هر لحظه‌ای که در کنارشان می‌گذرانیم، لحظه‌ای است که می‌تواند دنیای‌مان را تغییر دهد و به ما بیاموزد که چگونه زندگی با مهربانی و عطوفت می‌تواند به زیباترین شکل ممکن، معنا یابد. آنان چون ستارگان در دل شب می‌درخشند و راه را برای نسل‌های بعدی روشن می‌کنند. بیایید تا با تمام قلبمان به سالمندان احترام بگذاریم و از حضورشان در کنارمان قدردانی کنیم؛ چراکه احترام به آن‌ها نه‌تنها یک رسم زیباست و فقط یک وظیفه نیست، بلکه یک نعمت غنی فرهنگی می‌تواند باشد که اساس زندگی انسانی و اجتماعی قرار گیرد و به ما فرصت می‌دهد تا از اندوخته‌های آنان بهره‌مند شویم.
به گفته معاونت فرهنگی بنیاد قلب پارس، نگاه مهربانانه و دست حمایتی به سالمندان، نه‌تنها دلشان را شاد می‌کند، بلکه دنیای خودمان را نیز زیباتر می‌سازد. شاید هیچ‌چیزی ارزشمندتر از شنیدن داستان‌های زندگی از زبان کسانی که سال‌ها تجربه کسب کرده‌اند، نباشد. پس بشنویم و قدر بدانیم و احترام بگذاریم برای سپیدی سال‌های عمر و تجربه آنان. هفته سالمند بر همگی فرشتگان بی‌توقع پرمهر و عشق این جهان گرامی باد.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی