درخشش کمانداران شیرازی در رقابتهای استانی تیراندازی با کمان، روزنامه شیراز نوین
ورزشکاران شیراز در آستانه هفته تربیتبدنی، با کسب چند عنوان قهرمانی و سکوهای برتر، در مسابقات تیراندازی با کمان استان فارس خوش درخشیدند. رقابتهای تیراندازی با کمان استان فارس با حضور جمعی از کمانداران شیراز و شهرستانهای مختلف و در آستانه هفته تربیتبدنی برگزار شد. در این مسابقات که با حضور روزیطلب، رزمی، میرزاخانی، بنیانی، عبداللهی و فلاح از مسئولان هیئت تیراندازی با کمان شیراز و استان همراه بود، ورزشکاران در رشتههای مختلف کامپوند و ریکرو در دو بخش بانوان و آقایان به رقابت پرداختند. در بخش کامپوند بزرگسالان آقایان، احسان رکنی عنوان قهرمانی را از آن خود کرد و امیرعلی اطمینانی از باشگاه پارس شیراز به مقام سوم رسید. در ریکرو بزرگسالان بانوان نیز راحیل فانی قهرمان شد، راضیه بنایی جایگاه دوم را کسب کرد و کیمیا میرزاخانی از باشگاه پارس شیراز بر سکوی سوم ایستاد. در ادامه رقابتها، محمدمهدی چشمهزنگی با عملکردی درخشان قهرمان بخش ریکرو بزرگسالان آقایان شد و رسول رعیتپیشه از باشگاه پارس شیراز عنوان نایبقهرمانی را به دست آورد.
در بخش کامپوند نوجوانان بانوان، تارا خلیلپور عنوان نخست و تبسم یزدانپناه مقام دوم را از آن خود کردند و در کامپوند نوجوانان آقایان نیز پارسا رکنی به عنوان نایبقهرمانی دست یافت.
همچنین در رشته ریکرو نوجوانان بانوان، ریحانه ابراهیمی به مقام دوم رسید و در بخش ریکرو نوجوانان آقایان، محمدعرفان صلحجویی از باشگاه پارس قهرمان شد و محمدطاها کردی از همان باشگاه در جایگاه سوم ایستاد. این رقابتها به گفته مسئولان هیئت تیراندازی با کمان فارس، با هدف ارتقای سطح فنی کمانداران و آمادهسازی آنان برای حضور در رقابتهای کشوری برگزار شد و نمایش موفق ورزشکاران شیرازی بار دیگر جایگاه این شهر را بهعنوان یکی از قطبهای تیراندازی با کمان کشور تثبیت کرد.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین