آنچه از خواص چای آبی نمیدانید!، روزنامه شیراز نوین
همه ما فواید چای سبز را برای سلامتی میدانیم، اما آیا میدانستید که چای آبی که از گل نخود به دست میآید، فواید سلامتی متعددی مانند تقویت حافظه و کنترل دیابت دارد؟ به گزارش بهداشت نیوز، چای آبی به عنوان چای نخود آبی یا نخود پروانهای نیز شناخته میشود. از سلامت قلب گرفته تا سلامت مغز و متابولیسم، چای آبی به ارتقای سلامت کلی کمک میکند.
سرشار از آنتیاکسیدان
طبق مطالعهای که در سال ۲۰۲۱ منتشر شد، ماده خام چای آبی حاوی مقدار بیشتری آنتیاکسیدان است که ترکیباتی هستند که به حذف رادیکالهای آزاد از بدن کمک میکنند و ظاهر برخی از بیماریها را محدود میکنند. آنتیاکسیدانهای موجود در این چای آبی همچنین از پراکسیداسیون لیپیدی محافظت میکند که غشای سلولی را از بین میبرد و پیری را تسریع میکند.
سلامت قلب را ارتقا میدهد
همچنین ثابت شده است که چای آبی ممکن است سلامت قلب را تقویت کند، زیرا به کاهش عوامل خطر مانند فشارخون و سطح کلسترول کمک میکند. مطالعات نشان دادهاند که عصاره گل نخود ممکن است فشارخون را از طریق خواصی که رگهای خونی را گشاد میکند، کاهش دهد؛ که به انبساط عروق خونی برای تقویت جریان خون کمک میکند.
خواص ضددیابت
چای آبی همچنین به کنترل سطح قندخون کمک میکند. برخی تحقیقات نشان میدهد که آنتیاکسیدانهای موجود در عصاره چای آبی ممکن است آنزیمهای هضم کننده کربوهیدرات را مهار کنند.
این مطالعه بیان کرد که آنزیمهایی مانند آلفا گلوکوزیداز روده، آلفا آمیلاز پانکراس و ساکاراز روده در چای آبی وجود دارند.
بهبود سلامت مغز
بر اساس مطالعات، چای آبی ممکن است حافظه را بهبود بخشد و از زوال شناختی جلوگیری کند. مطالعات حیوانی نشان داده است که همراه با حافظه به بهبود از دست دادن حافظه در بیماری آلزایمر کمک میکند.
خواص ضدقارچی و ضدمیکروبی
چای آبی دارای خواص ضدقارچی و ضدمیکروبی است که از چندین نوع عفونت جلوگیری میکند.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین