لقمه مرغ یکی از ساندویچهای خوشمزه و سالم است که با رسپیهای متنوعی درست میشود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لقمه مرغ، در ادامه با ما همراه
باشید.
مواد لازم
سینه مرغ: ۲۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد متوسط
گوجه گیلاسی: به مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و پاپریکا: به مقدار کافی
پودر آویشن و پودر سیر: به مقدار کافی
نان لواش: ۱ عدد
مواد لازم برای سس
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
ماست: ۲ قاشق غذاخوری
مایونز: ۱ قاشق غذاخوری
خیارشور: ۱ عدد
لیموترش تازه: یکدوم لیموترش
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه لقمه مرغ خوشمزه، در ابتدای کار سینه مرغ را بههمراه سس مایونز، ماست و مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، روغن زیتون و آب لیموترش تازه درون یک کاسه مناسب ریخته و بهخوبی مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
حالا روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و درون یخچال قرار میدهیم تا سینههای مرغ به مدت ۱ شب درون یخچال استراحت کنند و مزهدار شوند. پس از گذشت این زمان به سراغ درست کردن سس میرویم.
مرحله سوم
برای این منظور، خیارشور را با دندانههای ریز رنده، رنده کرده و به همراه ماست، سس مایونز و مقداری پاپریکا و نعنا خشک درون یک کاسه مناسب میریزیم و بهخوبی مخلوط میکنیم تا سس یکدست شود.
مرحله چهارم
در ادامه یک تابه گریل روی حرارت ملایم گذاشته و درون آن را با مقداری روغن مایع چرب میکنیم؛ سپس سینههای مرغ مزهدارشده را درون تابه قرار میدهیم و دو طرفشان را کاملاً گریل کرده تا سرخ شده و بپزند.
مرحله پنجم
حالا پیاز را بهصورت خلالی نازک خرد میکنیم؛ سپس بههمراه مقداری روغن درون یک تابه مناسب میریزیم و تفت میدهیم تا کاملاً سرخ و طلایی شوند. در ادامه گوجه گیلاسی را بهصورت نواری خرد میکنیم.
مرحله ششم
گوجه خردشده را بههمراه مقداری پاپریکا، پودر سیر، پودر آویشن، نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه میدهیم تا مواد سرخ شوند. بعد نان لواش را روی سطح کار قرار میدهیم.
مرحله هفتم
حالا مقداری از سس خیارشور را روی نان ریخته و با قاشق کاملاً پخش میکنیم؛ سپس سینههای مرغ گریلشده را روی نان لواش میچینیم و مقداری از مخلوط پیاز و گوجهفرنگی روی آن میریزیم و بهشکل ساندویچ میپیچیم. نوش جان.