[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۵۳۶
  • دوره جدید

استانداردسازی و آموزش؛ محور همایش فست‌فود فارس، روزنامه شیراز نوین

 مریم شمالیان- گروه خبر 
رئیس اتاق اصناف مرکز استان فارس در نشست خبری برگزاری همایش روز جهانی فست‌فود که در اتاق اصناف مرکز استان فارس برگزار شد، گفت: اتاق اصناف مرکز استان همواره رسالت خود را در حمایت از صنوف نوآور و پویا دنبال کرده است.
حجت جوانمردی، رئیس اتاق اصناف مرکز استان در این نشست گفت: امروز در آستانه برگزاری نخستین همایش روز جهانی فست‌فود در شیراز گرد هم آمده‌ایم رویدادی که به‌عنوان نقطه عطفی در تاریخ صنعت فست‌فود در استان فارس محسوب می‌شود، این همایش نه‌تنها یک رویداد صنفی بلکه یک فراخوان برای ارتقای سطح کیفی و مدیریتی در یکی از پرمخاطب‌ترین بخش‌های اقتصاد خدماتی شهر ماست.
وی افزود: صنعت فست‌فود در سال‌های اخیر با جهش‌های قابل‌توجهی مواجه بوده است، این رشد سریع اگرچه نشان‌دهنده پویایی و خلاقیت کارآفرینان این حوزه است اما هم‌زمان نیازمند نظارت استانداردسازی و حمایت ساختارمند از سوی نهادهای نظارتی و صنفی می‌باشد.
وی تصریح کرد: اتاق اصناف مرکز استان همواره رسالت خود را در حمایت از صنوف نوآور و پویا دنبال‌کرده و خوشبختانه حوزه فست‌فود یکی از شاخه‌هایی است که در سال‌های اخیر رشد محسوسی در کیفیت مدیریت و خدمات داشته است، هدف از حمایت ما در این همایش فراتر از یک رویداد نمادین است و می‌خواهیم با ایجاد ارتباط مؤثر میان سه‌ضلع مثلث اصلی صنعت غذا، واحدهای فست‌فود، تأمین‌کنندگان 
مواد اولیه و تجهیزات این صنعت و برندهای ملی و منطقه‌ای به توسعه پایدار و استانداردسازی خدمات غذایی در سراسر استان کمک کنیم و این همایش بستری برای تبادل‌ دانش‌ فنی و تجربیات روز دنیا فراهم می‌آورد.
رئیس اتاق اصناف مرکز استان تصریح کرد: اتاق اصناف مرکز استان به‌درستی باور دارد که توسعه صنفی زمانی شکل می‌گیرد که دانش استاندارد و همکاری گروهی در کنار هم جریان یابد‌.
احمدپناه، رئیس اتحادیه صنف پیتزا و اغذیه‌فروشان شیراز هم در این نشست برگزاری این همایش را نماد بلوغ و بلوغ فکری جامعه صنف فست‌فود دانست.
وی فست‌فود را فراتر از یک کسب‌و‌کار دانست و تأکید کرد: صنعت فست‌فود فقط یک کسب‌و‌کار ساده برای فروش غذای سریع نیست؛ بلکه بخشی از سبک زندگی، بخشی از هویت شهر و بخش مهمی از اقتصاد شهری ماست. بسیاری از جوانان ما زندگی کاری خود را از درون همین صنعت آغاز کرده‌اند و با خلاقیت و عشق، برندهای محلی، ارزشمندی آفریده‌اند که شایسته حمایت ملی هستند.
احمدپناه، هدف از این همایش را معرفی تلاش‌ها، انتقال تجربه و ایجاد شبکه‌ای پایدار بین واحدهای فست‌فود در سراسر استان فارس دانست و این گردهمایی را فرصتی برای نمایش دستاوردها و همچنین زمینه‌ای برای طرح مشکلات، بررسی راهکارها و تبیین مسیرهای آینده صنف محسوب می‌شود.
رئیس این اتحادیه تصریح کرد: اتحادیه با تمرکز ویژه بر موضوع استانداردسازی به دنبال تدوین یک چک‌لیست «کیفیت حداقلی» برای کلیه اعضا می‌باشد که رعایت آن می‌تواند ضامن سلامت مشتری و اعتبار صنف باشد.
وی از اتاق اصناف مرکز استان فارس بابت حمایت معنوی و مدیریتشان صمیمانه تشکر کرد و این همایش را سرآغاز فصلی تازه در مسیر آموزش استانداردسازی و ارتقایشان و منزلت واحدهای فست‌فود شیراز و استان فارس دانست.
علی رهایی، سخن‌گوی اتاق اصناف مرکز استان و مسئول برگزاری نمایشگاه‌های فروش فوق‌العاده و فصلی اصناف شیراز نیز در این نشست گفت: برگزاری این همایش در توسعه صنعت فست‌فود و معرفی توانمندی‌های اعضای این صنف نقش مؤثری دارد.
وی تصریح کرد: اتاق اصناف مرکز استان از برگزاری رویدادهای مرتبط با اتحادیه‌های صنفی که منجر به معرفی هرچه بهتر توانمندی‌های آن‌ها می‌شود، حمایت می‌کند.
در این نشست که با حضور حسین آوند، محمدصادق مروجی، امین رحیمی و پیمان عماد، اعضای هیئت‌رئیسه اتاق اصناف مرکز استان فارس برگزار شد، از پوستر همایش نیز رونمایی گردید. 
گفتنی است، این همایش ۹ آذرماه ۱۴۰۴ در شیراز برگزار خواهد شد.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی