[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۵۳۶
  • دوره جدید

شتاب در ساخت کانون‌های دانایی، روزنامه شیراز نوین

در نشست مدیران کل راه‌و‌شهرسازی و کتابخانه‌های عمومی فارس، تکمیل پروژه‌های شش کتابخانه عمومی استان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مواردی برای شتاب‌گیری تکمیل این پروژه‌ها به تصویب رسید.
محمدحسین فیروزی، روز یکشنبه ۱۱ آبان در دیدار با مدیرکل راه‌و‌شهرسازی فارس پیرامون تکمیل شش پروژه «کتابخانه استاد شهید مطهری» شهر نورآباد، «کتابخانه روستای تفیهان شیراز»، «کتابخانه مرکزی قیروکارزین»، «کتابخانه شهر کامفیروز مرودشت»، «کتابخانه مرکزی اقلید» و «کتابخانه مرکزی شیراز» به تبیین مباحثی پرداخت.
وی بر ضرورت اتمام این پروژه‌ها تأکید کرد و گفت: لازم است در رایزنی با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی فارس، پیگیری برای جذب اعتبارات این پروژه‌ها مورد اهمیت باشد. فیروزی تصریح کرد: کتابخانه‌های تفیهان، نورآباد، قیروکارزین و کامفیروز، به‌ترتیب بیشترین پیشرفت فیزیکی را دارد؛ در صورت تأمین اعتبار پایدار دو پروژه تفیهان و نورآباد تا پایان سال به بهره‌برداری خواهد رسید.
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس ادامه داد: تفاهم‌نامه چندجانبه ساخت کتابخانه مرکزی شیراز به امضا رسیده و نگاه مسئولان بر این است که اجرای این پروژه با اداره‌کل راه‌و‌شهرسازی فارس باشد؛ نیاز است نقشه کتابخانه مرکزی نهایی و مراحل ساخت آغاز شود.
مدیرکل راه‌و‌شهرسازی فارس نیز در این دیدار بر تکمیل سریع پروژه‌های کتابخانه‌ای تأکید و اظهار کرد: با‌توجه‌به نقش کتابخانه‌های جدید و تنوع خدمات کتابخانه‌ها، به ثمر رسیدن پروژه‌های کتابخانه‌ای مورد تأکید است.
محمدمهدی عبداللهی تصریح کرد: از هزینه مولدسازی زمین‌های متعلق به اداره‌کل راه‌و‌شهرسازی، برای تکمیل پروژه‌های کتابخانه‌ها استفاده شود.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی