[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۵۳۱
  • دوره جدید

گرانی بنزین در دستور کادر نیست، روزنامه شیراز نوین

سخن‌گوی دولت در پاسخ به شایعات افزایش قیمت سوخت تأکید کرد: هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین سهمیه‌ای وجود ندارد. نرخ‌های ۱۵۰۰ و ۳۰۰۰تومانی بدون تغییر ادامه می‌یابد.
دولت چهاردهم در مسیر حمایت از مناطق کم‌برخوردار، با امضای تفاهم‌نامه‌ای ۳۵هزار میلیارد ریالی، گام تازه‌ای در جهت توسعه اشتغال برداشت. به گفته فاطمه مهاجرانی سخن‌گوی دولت، این تفاهم‌نامه در چارچوب برنامه هفتم توسعه و با همکاری بنیاد مستضعفان، وزارت میراث‌فرهنگی و چند نهاد حمایتی دیگر اجرایی می‌شود و زمینه حمایت از ۱۷هزار و ۵۰۰ طرح تولیدی و ایجاد ۲۶هزار فرصت شغلی را فراهم می‌کند. مهاجرانی در نشست خبری امروز خود ضمن گرامیداشت روز دانش‌آموز و تسلیت ایام فاطمیه گفت: هرگاه به زنان و دختران ایران اعتماد کردیم، نتیجه‌ای فراتر از انتظار گرفتیم. کسب ۸۶۸ مدال ورزشی در سال گذشته، گواه توان زنان ایرانی است.
او در ادامه از بازدید رئیس‌جمهور از نمایشگاه «فر ایران» یاد کرد و پیش‌بینی کرد که بیش از ۷۰‌همت فروش داخلی و ۱.۲‌میلیارد دلار صرفه‌جویی ارزی از این مسیر حاصل شود.
 پرداخت خسارت و جلوگیری از هدررفت انرژی
در بخش دیگری از نشست، سخن‌گوی دولت به پرداخت خسارت زیان‌دیدگان حادثه بندر شهید رجایی اشاره کرد و گفت: تاکنون ۱.۹‌همت به ۴۰۱ تاجر پرداخت‌شده و ۲.۷‌همت دیگر در حال بررسی است. حق هیچ‌کس ضایع نخواهد شد. او همچنین از خاموش‌شدن ۳۰ مشعل گازی در ۱۱ واحد بهره‌برداری خبر داد که از اتلاف سالانه ۲۹۵‌میلیون فوت‌مکعب گاز جلوگیری می‌کند و درآمدی ۵۵۰‌میلیون‌دلاری به همراه دارد.
 وام ازدواج حذف نمی‌شود
مهاجرانی درباره شایعات اخیر گفت: کارت گام جایگزین وام ازدواج نیست. این وام حذف نخواهد شد و دولت متعهد به پرداخت آن است. او اعلام کرد تاکنون ۷۱۰هزار میلیارد تومان وام ازدواج به ۳.۶میلیون نفر و ۱۵۸هزار میلیارد تومان وام فرزندآوری به ۲.۴‌میلیون نفر پرداخت شده است. 
به گفته او، کارت جدیدی با عنوان «کارت امید مادر» از ابتدای فروردین ۱۴۰۵ برای حمایت از خانواده‌ها صادر خواهد شد.
 برق، انرژی پاک و مدیریت آب
در ادامه، سخن‌گوی دولت از افتتاح ۱۱۲ مگاوات نیروگاه خورشیدی خبر داد و گفت: هدف ما تولید ۳۰‌هزار مگاوات انرژی خورشیدی است که ۷‌هزار مگاوات آن در سال نخست محقق می‌شود.
او با اشاره به پاییز کم‌بارش افزود: با مدیریت دقیق و انتقال آب از قزوین به تهران، تابستان بدون خاموشی را پشت‌سر گذاشتیم. اکنون نیز با صرفه‌جویی مردم، امیدواریم پاییز کم‌بارش را بدون بحران پشت سر بگذاریم.‌
 کنترل نقدینگی و تقویت بازار سرمایه
مهاجرانی تأکید کرد: دولت با آمار و اطلاعات دقیق بانک مرکزی در حال کنترل نقدینگی است. اقداماتی مانند حراج سکه برای مهار جریان پول در بازار انجام می‌شود.
 او از طرح «رویش» به‌عنوان راهی برای جذب سرمایه‌های مردمی در مسیر تولید نام برد و گفت: حتی طلاهای خانگی می‌تواند ضمانتی برای دریافت وام تولیدی باشد تا سرمایه‌ها از مسیر غیرمولد به سمت تولید هدایت شوند.»
 بنزین گران نمی‌شود
سخنگوی دولت در پاسخ به شایعات افزایش قیمت سوخت تأکید کرد:«هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین سهمیه‌ای وجود ندارد. نرخ‌های ۱۵۰۰ و ۳۰۰۰ تومانی بدون تغییر ادامه می‌یابد.»
 تأمین مسکن کارگری و طرح‌های حمایتی جدید
مهاجرانی گفت: «برای ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری در ۶ استان زمین تأمین شده است. این طرح در استان‌های یزد، کرمان، هرمزگان، خوزستان، سمنان و خراسان رضوی اجرا می‌شود.»
 دستاوردهای حمایتی دولت چهاردهم
در پایان نشست، مهاجرانی با اشاره به تحقق ۱۰۴ درصدی پرداخت وام ازدواج در دولت چهاردهم، از ادامه طرح‌های قرض‌الحسنه و رفاهی خبر داد و گفت:«کارت‌های رفاهی متصل به اوراق گام، برای توانمندسازی خانوارها و تقویت زنجیره تولید طراحی شده‌اند. دولت بر اشتغال و تولید تأکید ویژه دارد؛ زیرا ۷۰ درصد اشتغال کشور به بنگاه‌های خرد و متوسط وابسته است.» دولت چهاردهم با رویکردی ترکیبی از حمایت اجتماعی، تقویت تولید و حفظ رفاه خانوارها در مسیر تحقق عدالت اقتصادی گام برمی‌دارد. حذف‌نشدن وام ازدواج، سرمایه‌گذاری سنگین در اشتغال مناطق محروم، و تمرکز بر انرژی پاک، نشانه‌ای از تداوم سیاست‌های رفاهی در کنار اصلاحات ساختاری اقتصادی است. 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی