[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۵۸۴
  • دوره جدید

سه بازیکن و یک مربی از فارس در اردوی تیم ملی هندبال، روزنامه شیراز نوین

رئیس هیئت هندبال فارس از حضور سه بازیکن و یک مربی از این استان در ترکیب تیم ملی هندبال ایران برای رقابت‌های هم‌بستگی کشورهای اسلامی خبر داد. رضا غلامشاهی بیان کرد: این رقابت‌ها از ۲۲ تا ۳۰ آبان‌ماه به میزبانی عربستان سعودی برگزار می‌شود.
وی افزود: در بخش بانوان، لیلا حسینی به‌عنوان بازیکن و شیدا فلاحی در سمت مترجم و آنالیزور تیم ملی از فارس به این مسابقات اعزام می‌شوند.
رئیس هیئت هندبال فارس درباره بخش آقایان نیز گفت: علی رحیمی کازرونی و یاسین کبریان‌جو، دو بازیکن شایسته استان، در ترکیب نهایی تیم ملی بزرگسالان ایران حضور دارند.

سرمایه‌گذاری در رده‌های پایه، عامل موفقیت
غلامشاهی با اشاره به روند رشد هندبال فارس، تمرکز بر رده‌های پایه، برگزاری رقابت‌های منظم و آموزش‌های تخصصی را از عوامل شناسایی و معرفی بازیکنان مستعد به سطح ملی 
دانست.
وی تصریح کرد: امروز حضور هم‌زمان نمایندگان فارس در تیم‌های ملی بانوان و آقایان، نتیجه همین برنامه‌ریزی و تلاش مربیان است.
قدردانی از حامیان و امید به آینده
رئیس هیئت هندبال فارس با قدردانی از مربیان، باشگاه‌ها و خانواده‌های ورزشکاران، افزود: موفقیت کنونی بدون پشتکار مربیان و حمایت اداره‌کل ورزش و جوانان فارس ممکن 
نبود.
وی ابراز امیدواری کرد: با تداوم این مسیر، هندبال استان در آینده نزدیک سهم بیشتری در تیم‌های ملی داشته باشد.

سابقه رقابت‌ها
رقابت‌های هم‌بستگی کشورهای اسلامی یکی از رویدادهای چندرشته‌ای مهم جهان اسلام است که با حضور ورزشکاران مسلمان از سراسر جهان برگزار می‌شود.
مسابقات هندبال این دوره از ۲۲ تا ۳۰ آبان‌ماه جاری به میزبانی عربستان سعودی برگزار خواهد شد.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی