[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۵۶۲
  • دوره جدید

بوکسورهای خردسال فارس طلایی شدند، روزنامه شیراز نوین

رئیس هیئت بوکس استان فارس از کسب ۲ مدال طلای ارزشمند توسط بوکسورهای خردسال این استان در رقابت‌های قهرمانی کشور خبر داد و گفت: این موفقیت نشان داد که بوکس فارس در رده‌های پایه آینده‌ای روشن 
دارد. 
محمدرضا محمودی اظهار کرد: رقابت‌های بوکس خردسالان کشور از ۲۱ تا ۲۳ آبان‌ماه با حضور بیش از ۱۰۰ بوکسور در تهران برگزار شد و تیم فارس با وجود اعزام تنها ۲ ورزشکار، عملکردی درخشان داشت.

طلایه‌داران فارس در کشور
وی افزود: آریا منصوری حقیقی و کیوان دهقان، ۲ بوکسور آتیه‌دار استان، در این مسابقات توانستند با شکست حریفانی از آذربایجان شرقی، زنجان و مشهد، ۲ مدال طلای ارزشمند را برای فارس به ارمغان بیاورند.
رئیس هیئت بوکس فارس با تقدیر از مربی تیم، گفت: محمدجواد منصوری، مربی باسابقه فارس، در این رقابت‌ها همراه تیم بود و نقش مهمی در آماده‌سازی و موفقیت این ۲ بوکسور ایفا کرد.

توجه ویژه به رده‌های پایه
محمودی ادامه داد: یکی از برنامه‌های اصلی هیئت، توجه ویژه به رده‌های پایه و استعدادیابی است؛ این مدال‌ها نتیجه همان نگاه توسعه‌ای در پایه‌هاست و قطعاً با حمایت بیشتر، شاهد افتخارات بزرگ‌تری در آینده خواهیم بود.

فارس و تبدیل به قطب بوکس کشور
او تأکید کرد: بوکس فارس ظرفیت تبدیل شدن به یکی از قطب‌های اصلی کشور را دارد و موفقیت خردسالان نشانه‌ای امیدوارکننده برای مسیر پیش‌ روست.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی