[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۵۸۳
  • دوره جدید

نجات محلات از آسیب‌های اجتماعی، روزنامه شیراز نوین

 سعیدرضا امیرآبادی- گروه خبر
معاون اجتماعی سپاه فجر فارس از حل بحران‌های اجتماعی با مشارکت مردم خبر داد و اعلام کرد: تاکنون پنچ محله با همکاری دستگاه‌های مسئول از وضعیت بحرانی خارج شده‌اند.
احسان مدبری در نشست خبری با اصحاب‌رسانه با گرامیداشت هفته بسیج اظهار کرد: معاونت اجتماعی سپاه فجر جوان‌ترین معاونت سپاه است و مأموریت آن پرداختن به مسائل عمیق اجتماعی است. او با بیان این‌که راه‌اندازی این معاونت بر اساس تأکید مقام معظم رهبری شکل گرفت، افزود: یکی از اهداف ما این است که مردم بدانند اگر یکی از اعضای خانواده گرفتار اعتیاد یا آسیب‌های اجتماعی شد، راهی برای کمک وجود دارد و وظیفه ما در معاونت اجتماعی سپاه فجر رسیدگی تخصصی به همین مسائل است.
مدبری افزود: بسیج از دل مردم برخاسته و هدفش خدمت‌رسانی به همه اقشار جامعه است. این شبکه بزرگ و پویا در همه بحران‌ها برای حل مشکلات مردم وارد عمل شده و امروز در حوزه اجتماعی نیز تلاش می‌کند خدمات تخصصی ارائه دهد.
او ادامه داد: یکی از مهم‌ترین مسائل اولویت‌دار، ساماندهی ضایعات در محلات است که متأسفانه بستری برای آسیب‌های اجتماعی از‌جمله عرضه مواد مخدر، خرید‌و‌فروش اموال نامشروع و حضور اتباع غیرمجاز شده است. این موضوع با همکاری شهرداری، نیروی انتظامی، اداره اتباع و با ریاست دادستان استان در دستور کار قرار گرفته و از هفته بسیج اقدامات اجرایی برای ساماندهی و پلمب مراکز غیرمجاز آغاز می‌شود. او همچنین به خدمات پزشکی رایگان در محلات کم‌برخوردار اشاره کرد و گفت: با همکاری بسیج جامعه پزشکی و دانشگاه علوم‌پزشکی، ایستگاه‌های خدماتی درمانی در دو نوبت صبح و عصر در برخی محلات مستقر شده‌اند. این ایستگاه‌ها شامل پزشک عمومی، پزشک داخلی، پزشک زنان و دندان‌پزشک هستند و خدمات دارویی نیز در صورت نیاز ارائه می‌شود. مدبری اظهار کرد: در هفته بسیج، معاونت اجتماعی سپاه فجر استان فارس مجموعه‌ای از برنامه‌ها و اقدامات اجتماعی را در محلات کم‌برخوردار شیراز و استان فارس اجرا کرده است. یکی از مهم‌ترین محور‌های این برنامه‌ها، پیگیری درمان پس از ارائه خدمات پزشکی و حمایتی است. با همکاری خیریه‌ها و ایستگاه‌های سلامت، خانواده‌هایی که خدمات درمانی دریافت می‌کنند تحت‌نظارت و پیگیری قرار خواهند گرفت. او افزود: در کنار ایستگاه‌های پزشکی، ایستگاه‌های مشاوره اجتماعی و روان‌شناسی نیز راه‌اندازی شده است. این خدمات با بهره‌گیری از ظرفیت ۳۰ مرکز مشاوره خانواده مهر در استان فارس که چهار مرکز آن در شیراز فعال است به‌صورت رایگان در اختیار خانواده‌ها قرار می‌گیرد. خدمات مشاوره پس از هفته بسیج نیز ادامه خواهد داشت تا مسائل خانوادگی و آسیب‌های اجتماعی به شکل ریشه‌ای بررسی و درمان شوند.
معاون اجتماعی سپاه فجر استان فارس بیان کرد: این معاونت علاوه بر رسیدگی به مسائل زیرساختی، بازآفرینی هویت محلات را نیز در دستور کار قرار داده است.
مدبری اظهار کرد: در حوزه درمان اعتیاد، استان فارس از ظرفیت مرکز تخصصی بوستان سلامت شهدای بسیج با گنجایش ۴۰۰ نفر برخوردار است. این مرکز خدمات درمانی رایگان یا کم‌هزینه ارائه می‌دهد و هیچ نگاه مالی در پذیرش بیماران ندارد. علاوه بر آن، سامانه «احراریون» به‌عنوان شبکه مردمی مقابله با اعتیاد راه‌اندازی‌شـده و تاکنون حدود ۳۰۰ هسته مردمی در استان فارس سازماندهی شده‌اند تا خانواده‌های درگیر اعتیاد را به مراکز درمانی هدایت کنند.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی