[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۵۶۲
  • دوره جدید

نگاه بسیجی، پیشران پروژه‌های شهری، روزنامه شیراز نوین

در همایش جهادگران فاطمی که به همت حوزه مقاومت بسیج شهدای شهرداری شیراز و بسیج سازندگی سپاه ناحیه بقیه‌الله(عج) در سالن همایش‌های شهر راز برگزار شد، مسئولان ارشد شهری و سپاه فجر، روحیه بسیجی را ستون اصلی پیشرفت و موتور حرکت شهر دانستند و بر نقش این تفکر در سرعت‌گیری پروژه‌های عمرانی و فعالیت‌های جهادی تأکید کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری شیراز، همایش جهادگران بسیجی به همت حوزه مقاومت بسیج شهدای شهرداری شیراز و بسیج سازندگی سپاه ناحیه بقیه‌الله(عج) در حالی برگزار شد که مدیریت شهری شیراز تا پایان سال بیش از ۳۱۰ پروژه شهری را به بهره‌برداری می‌رساند و علاوه بر آن، حجم بالایی از برنامه‌های مشترک سپاه و مدیریت شهری در فعالیت‌های جهادی و محرومیت‌زدایی در حال انجام است.
روایت شهردار شیراز از نقش روحیه جهادی در پیشبرد پروژه‌ها 
محمدحسن اسدی، شهردار شیراز، با اشاره به سابقه تاریخی بسیج در دوران دفاع مقدس گفت: روحیه بسیجی امروز نیز موتور حرکت شهر است و بخشی از اعتماد عمومی به مدیریت شهری نتیجه حضور نیروهای جهادی در پروژه‌های مختلف بوده است. 
وی افزود: بیش از دو هزار پروژه در سطح شهر فعال است و نزدیک به ۴۰۰ پروژه تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد. 
اسدی تصریح کرد: عملیات زیرگذر شاخص شهر در دو ماه آینده تکمیل می‌شود، خطوط مترو در دست اجراست و با وجود محدودیت انرژی و‌ مالی، هیچ پروژه‌ای متوقف نشده است. 
او همکاری سپاه فجر، شورای اسلامی شهر و شهرداری را نقطه‌قوت شیراز دانست و گفت این همدلی سرعت اقدامات عمرانی و اجتماعی در محلات هدف را افزایش داده است.
روحیه بسیجی؛ رمز  ماندگاری، تاب‌آوری و پیشرفت 
سردار سرتیپ هاشم جمالی، جانشین فرماندهی سپاه فجر فارس، نیز گفت: قدرت بسیج تنها در تجهیزات نبود، بلکه در فکر، ایمان و همت نیروهای مردمی جلوه داشت و در لحظه‌های سخت کشور را تنها نگذاشت. او توضیح داد: نمونه‌های مختلف مدیریت بحران نشان داد بسیج چگونه در میدان عمل باقی ماند. 
سردار جمالی همکاری مدیریت شهری و گروه‌های جهادی را ارزشمند توصیف کرد و حرکت شیراز به سمت یک شهر پیشرو را نتیجه تصمیم‌های منسجم و هماهنگ دانست.
الگوی مشترک محرومیت‌زدایی شیراز؛ مسیری منظم و قانونمند 
مجید علی‌پور، جانشین فرماندهی سپاه فجر فارس در قرارگاه محرومیت‌زدایی احمدبن‌موسی(ع)، بیان کرد: الگوی مشترک محرومیت‌زدایی در شیراز به مدل پایدار تبدیل‌شده و 
بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر، بودجه مشخص و برنامه ثابت برای ۴۱ محله هدف پیش می‌رود. 
او با اشاره به اقدامات انجام‌شده، گفت: حمایت از زنان سرپرست خانوار، ایجاد فرصت‌های اشتغال، رسیدگی به مناطق حاشیه‌نشین و پیگیری وضعیت محلات محروم ازجمله این فعالیت‌ها بوده است. 
علی‌پور تأکید کرد: این مسیر باید بدون وقفه ادامه یابد تا عدالت اجتماعی گسترده‌تر شود.
جهاد تبیین؛ مقابله با جنگ روانی و روایت‌های نادرست 
سیده‌مریم حسینی، رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز، با اشاره به تلاش دشمن برای وارونه‌سازی واقعیت‌ها، گفت: جهاد تبیین ضرورتی فوری است و بخشی از جنگ روانی دشمن، تضعیف امید عمومی را هدف گرفته است. او افزود: نیروهای جهادی باید در کنار فعالیت‌های میدانی، روایت صحیح خدمات را بازگو کنند. 
حسینی بیان کرد: شیراز در مسیر تبدیل‌شدن به جهان‌شهر قرار دارد و همکاری سپاه، شهرداری و شورای اسلامی شهر مزیت مهم در پیشبرد این مسیر بوده است.
تأکید بر بصیرت و ولایتمداری 
احمد جعفری، فرمانده سپاه ناحیه بقیه‌الله(عج)، با ارائه گزارش عملکرد فعالیت‌های سازندگی این ناحیه، گفت: ولایتمداری و بصیرت، اساس تفکر بسیجی است و هرجا این مبنا حضور داشت، گره‌های مهم اجتماعی گشوده شد. 
او از همکاری شهرداری و شورای اسلامی شهر در طرح‌های اجتماعی و محرومیت‌زدایی قدردانی کرد.
بنابراین گزارش، در همایش جهادگران بسیجی شیراز، تأکید شد که روحیه بسیجی به شتاب‌دهنده اصلی پروژه‌های عمرانی و فعالیت‌های جهادی شهر تبدیل شده است. همکاری منسجم شهرداری، شورای اسلامی شهر و سپاه، عامل پیشرفت محلات هدف، تقویت اقدامات محرومیت‌زدایی و افزایش امید اجتماعی ذکر و جهاد تبیین، شرط حفظ اعتماد عمومی و مقابله با روایت‌های نادرست بیان شد.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی