[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۷۸۹
  • دوره جدید

صدای دانشجویان شنیده شد، روزنامه شیراز نوین

مراسم بزرگداشت روز دانشجو، شانزدهم آذر امسال به شکلی گسترده و کم‌سابقه در دانشگاه شیراز برگزار شد. این برنامه باحضور دانشجویان ۱۱ دانشگاه استان فارس، مسئولان دانشگاهی، اساتید، نمایندگان تشکل‌ها و باحضور ویژه حسینعلی امیری استاندار فارس، در دانشکده مهندسی دانشگاه شیراز انجام شد.
فضای مراسم از همان ابتدا رنگ‌وبوی گفت‌وگوی واقعی بین دانشجو و مسئول را داشت. دانشجویان و نمایندگان شوراها و تشکل‌ها، بدون تعارف و با نهایت صراحت، دغدغه‌ها و مشکلات خود را مطرح کردند. موضوعاتی مانند وضعیت رفاهی، کمبودهای آموزشی، چالش‌های پژوهشی، مشکلات خوابگاهی، زیرساخت‌های ورزشی، محدودیت فعالیت‌های فرهنگی، کیفیت خدمات و مسائل آینده شغلی، محور اصلی سخنان آنان بود. صراحت دانشجویان باعث شد نشست حال‌وهوایی متفاوت داشته باشد و استاندار فارس با دقت و توجه، تک‌تک مطالبات را بشنود. دانشجویان در بخش نخست مراسم با بیان تجربه‌ها، نقدها و حتی گلایه‌ها، تصویری واقعی از وضعیت دانشگاه‌های استان ارائه کردند. این بخش با استقبال دانشجوها و توجه مسئولان همراه شد و فضای گفت‌وگو به مهم‌ترین بخش مراسم تبدیل شد. پس از پایان بخش دانشجویی، حسین‌علی امیری سخنان خود را خطاب به دانشجویان مطرح کرد. او با قدردانی از شفافیت و صراحت دانشجوها گفت که این فضا ارزشمند است و معتقد است تصمیم‌گیری برای آینده استان بدون شنیدن مستقیم صدای دانشگاه امکان‌پذیر نیست. استاندار فارس تأکید کرد که همه نکات مطرح‌شده، ثبت شده است و در جلسات تخصصی بررسی عملیاتی خواهد شد. وی افزود: بخش عمده‌ای از این درخواست‌ها با همکاری مسئولان دانشگاه و مدیران استانی، قابلیت اجرا دارد. در ادامه مراسم، امیری در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ما درباره اهداف حضورش در این رویداد، ارزیابی خود از جلسه و برنامه‌های پیش‌ِرو توضیحاتی کامل ارائه داد.
او گفت: روز دانشجو تنها یک مناسبت تقویمی نیست، بلکه روز شنیدن صدای نسل آینده‌ساز کشور است. دانشجویان، امروز می‌توانند در عرصه‌های اجتماعی، علمی، فرهنگی و مدیریتی نقش مهمی ایفا کنند.
استاندار افزود: جلسه امروز یکی از صادقانه‌ترین نشست‌ها در سال‌های اخیر بود. صحبت‌های دانشجویان شفاف، مستند و سازنده بود. اینکه بی‌واسطه مسائلشان را مطرح کردند، بسیار ارزشمند است. وی توضیح داد: تمام نقدها، نگرانی‌ها و پیشنهادهای دانشجویان یادداشت شد و صرفاً شنیده نمی‌شود، بلکه برنامه عملیاتی خواهد شد. با معاونان استانداری و مدیران دانشگاه جلسات پیگیری تشکیل خواهد شد تا بخش قابل‌توجهی از مشکلات رفع شود.
یکی از پررنگ‌ترین موضوعات جلسه، امکانات ورزشی بود. امیری گفت: دانشجویان نگرانی‌هایی درباره دسترسی به اماکن ورزشی داشتند. اعلام کردم هیچ محدودیتی برای استفاده از این اماکن وجود ندارد و جلسه‌ای با مدیرکل ورزش و جوانان برگزار خواهد شد تا مسئله ساختاری حل شود.
او افزود: از این پس نماینده دانشجویان عضو شورای عالی ورزش استان خواهد بود، تا صدای دانشجو در تصمیم‌سازی‌ها رسمی باشد.
استاندار فارس در پایان گفت: از همه دانشجویانی که برای پیشرفت کشور تلاش می‌کنند، تشکر می‌کنم. این نسل ظرفیت ایجاد تغییر دارد و ما موظف‌ایم حرف‌هایشان را بشنویم، بفهمیم و برای رفع مشکلات اقدام کنیم.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی