[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۷۴۵
  • دوره جدید

هم‌افزایی در راستای توسعه پایدار شهری ، روزنامه شیراز نوین

نواب قائدی، مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای فارس در دیدار با محمد امین، معاون فنی و عمرانی شهرداری شیراز، بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های برق در پیشبرد پروژه‌های عمرانی تأکید کرد. به گزارش روابط عمومی شرکت برق منطقه‌ای فارس، نواب قائدی با بیان اینکه توسعه شهری وابستگی شدید به توسعه زیرساخت‌های برق دارد، اعلام کرد: شرکت برق منطقه‌ای فارس آمادگی کامل دارد تا در راستای شتاب‌بخشی به طرح‌های عمران شهری، همکاری‌های متقابل را تحکیم بخشد. وی همچنین بر هم‌گرایی و هم‌افزایی به‌عنوان کلید توسعه در این بخش تأکید کرد و افزود: شیراز به‌عنوان یکی از کلان‌شهرهای بزرگ باید با شتاب بیشتری به زیرساخت‌های عمران شهری توجه کند تا سهم عادلانه‌ای از توسعه داشته باشد.
قائدی در ادامه به چالش‌های موجود در خطوط انتقال برق اشاره کرد و گفت: برخی از این خطوط در حاشیه شیراز با منافع معارضان در تعارض است و امیدواریم با تعامل شهرداری و راه و شهرسازی، مشکلات مربوط به توسعه خطوط انتقال و جمع‌آوری خطوط قدیمی حل‌وفصل شود. وی همچنین به پروژه بزرگ پارک آبی شیراز اشاره کرد و افزود: توسعه زیرساخت‌های برق برای این پروژه با تأمین حدود ۲ مگاوات برق در حال بررسی است. شرکت توزیع نیز همکاری متقابل خواهد داشت و برق منطقه‌ای در این زمینه برای توسعه کلیدخانه و ترانس‌ها همکاری‌های لازم را انجام خواهد داد.
محمد امین، رئیس کمیسیون فنی و عمرانی مجمع شهرداران کلان‌شهرهای ایران و معاون شهردار شیراز هم در این نشست ضمن تقدیر و تشکر از خدمات برق منطقه‌ای فارس، بر اهمیت همکاری‌های بین‌بخشی در راستای تحقق اهداف توسعه‌ای تأکید کرد و گفت: امید است با تلاش‌های مشترک، شیراز به یکی از الگوهای موفق در حوزه عمران شهری تبدیل شود.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی