[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۷۴۸
  • دوره جدید

کیفیت ساخت، اولویت مسکن ملی فارس، روزنامه شیراز نوین

مدیرکل راه و شهرسازی استان فارس در بازدید از واحدهای تولیدی مصالح ساختمانی، بر لزوم ارتقای کیفیت متریال و نظارت مستمر بر فرایند تولید مصالح مورداستفاده در پروژه‌های نهضت ملی مسکن تأکید کرد.
به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (فارس)، محمدمهدی عبدالهی مدیرکل راه و شهرسازی استان فارس، به‌همراه جمعی از معاونان و کارشناسان فنی این اداره‌کل، در راستای سیاست‌های وزارت راه و شهرسازی و با هدف ارتقای کیفیت ساخت‌وساز در پروژه‌های نهضت ملی مسکن، از کارخانه برنا فولاد کوشا و واحدهای تولید بلوک سبک و فوم‌سازی بازدید کرد.
در جریان این بازدید، مدیرکل راه و شهرسازی فارس و هیئت همراه از خطوط تولید، فرایندهای فنی و نحوه کنترل کیفیت محصولات بازدید کرده و از نزدیک در جریان مشخصات فنی فولاد، بتن، فوم‌های ساختمانی و بلوک‌های سبک تولیدی این واحدهای صنعتی قرار گرفتند. مدیرکل راه و شهرسازی استان فارس در حاشیه این بازدید با اشاره به نقش تعیین‌کننده کیفیت مصالح در ایمنی، دوام و بهره‌وری ساختمان‌ها اظهار کرد: استفاده از مصالح استاندارد و منطبق با ضوابط فنی، از اولویت‌های اصلی این اداره‌کل در اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن است و نظارت بر کیفیت متریال مصرفی به‌صورت مستمر دنبال می‌شود.
وی افزود: حمایت از تولیدکنندگان داخلی توانمند و بهره‌گیری از ظرفیت کارخانه‌های استان فارس، ضمن کاهش هزینه‌ها، موجب تسریع در روند اجرای پروژه‌ها و ارتقای کیفیت ساخت مسکن برای متقاضیان خواهد شد. 
در پایان این بازدید، مقرر شد نتایج بررسی‌ها و ارزیابی‌های فنی انجام‌شده، در تصمیم‌گیری‌های آتی مرتبط با تأمین مصالح پروژه‌های نهضت ملی مسکن در استان فارس مورداستفاده قرار گیرد. 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی