[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۷۴۵
  • دوره جدید

مجلس به اعتراض رسمیت می‌دهد، روزنامه شیراز نوین

نایب‌رئیس کمیسیون امور داخلی کشور در مجلس با اشاره به اهمیت اصل آزادی بیان در جمهوری اسلامی و برگزاری تجمعات بر اساس قانون اساسی، گفت: تاکنون تجمعات اعتراضی در کشور برگزار می‌شد و مجلس از ادوار گذشته به‌دنبال چارچوب‌دار شدن آن بود که کار آن در کمیسیون تخصصی در دوره دوازدهم به پایان رسید و در دستور کار صحن قرار گرفت. غلامرضا توکل‌شوریجه در گفت‌وگو با خانه ملت، با اشاره به اهمیت طرح حمایت از برگزاری اجتماعات و راهپیمایی‌ها بر اساس اصل ۲۷ قانون اساسی که به صورت اولویت‌دار در دستور کار صحن علنی قرار گرفته و تاکنون ۲ ماده آن به تصویب رسیده است، گفت: این طرح حدود یک سال در دستور کار کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها بود و با کار کارشناسی به تصویب رسید. نماینده مردم سروستان، کوار و خرامه در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه طرح مذکور مربوط به امروز و دیروز نبوده است و مجلس آن را صرفاً به دلیل اعتراضات اخیر در دستور قرار نداده است، یادآور شد: این طرح از ادوار گذشته در دستور کار بوده و اکنون مجلس دوازدهم با کار کارشناسی توانسته آن را در کمیسیون به پایان برساند تا در دستور کار صحن قرار گیرد.
وی در ادامه بررسی چنین طرح و تصمیم برای قانونمندسازی تجمعات را مصداق بارز آزادی بیان حقیقی در نظام جمهوری اسلامی ایران برشمرد و افزود: تنها کاری که انجام شد، این بود که به دلیل اهمیتی که مجلس به نقش مردم می‌دهد با درخواست تعدادی از نمایندگان و رأی مجلس، این طرح به صورت اولویت‌دار در دستور کار قرار گرفت.
نایب‌رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه ما پیش از این نیز شاهد برگزاری راهپیمایی‌ها و تجمعات در کشور بوده‌ایم و این حق قانونی مردم بوده است، خاطرنشان کرد: با این حال تاکنون قانونی در این زمینه وجود نداشت و ما صرفاً تلاش کردیم برگزاری این تجمعات و راهپیمایی‌ها قانونمند و چارچوب‌دار شود تا هرکسی به خود اجازه سوءاستفاده از اعتراضات مردمی که به‌صورت قانونی در مکان و زمان مشخص و با رعایت چارچوب‌ها برگزار می‌شود، ندهد. 

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی