[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۹۰۴
  • دوره جدید

فالوده شیرازی روی خط استارتاپ‌ها، روزنامه شیراز نوین

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان فارس، دکتر حبیب دانش‌منش؛ رئیس واحد استانی فارس عنوان کرد: اولین رویداد ملی شتاب با موضوع فالوده و دسرهای سنتی شیرازی 18 دی‌ماه  سال‌جاری در شیراز برگزار‌می‌گردد. دکتر حبیب دانش‌منش افزود: این رویداد بومی بوده و به سبک استارتاپی حول محور موضوع  فالوده و دسرهای سنتی شیرازی برگزار خواهد شد. وی بیان داشت: با توجه به اینکه تولید فالوده در شهر شیراز قدمتی چند صد‌ساله دارد، اما هنوز هیچگونه اقدام جدی و مهمی در خصوص توسعه علمی این محصول و برند‌سازی آن در استان فارس انجام نشده است. این مسئله باعث شده است که این محصول صرفاً در حد یک دسر ساده برای عموم جامعه تلقی شده در حالی که با برند‌سازی و توسعه انواع این محصول و کاربردی کردن ایده‌های‌مربوط با آن ‌می‌توان اقدامات مؤثری را برای معرفی بیشتر این محصول در جامعه و ثروت آفرینی از آن برای شهر شیراز انجام داد.  رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان فارس  ادامه داد: اگرچه از نظر صنعتی طی چند سال گذشته اقداماتی در جهت تولید انبوه و صنعتی کردن تولید این محصول توسط شرکت‌های مختلف تولیدی انجام شده است، اما هنوز این محصول جایگاه مطلوبی به عنوان یک محصول پرتقاضا در جامعه ندارد.  دکتر حبیب دانش‌منش یکی از ضعف‌های عمده در این حوزه عدم ایده‌پردازی و نوآوری برای ایجاد تحول در خصوص تولید این محصول دانست و عنوان کرد برای این منظور این رویداد استارتاپی که با همکاری شرکت‌های تولیدی بزرگ استان مانند: شرکت دایتی، رامک، جامعه هتلداران، شهرداری شیراز و سایر سازمان‌های دیگر برگزار‌می‌شود، به‌دنبال بررسی و جمع‌آوری ایده‌های‌ مرتبط با فرمولاسیون، تولید، بسته‌بندی و نحوه عرضه فالوده شیرازی و دسرهای سنتی برای نوآوری در تولید و عرضه این محصولات به بازارهای مختلف ‌می‌باشد.  رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان فارس گفت: افرادی که ایده‌های‌مرتبط با محور‌های‌این رویداد را دارند، ‌می‌توانند تا 15دی‌ماه با مراجعه به‌سایت startup. farsuast.ir
و یا ایمیل: startup.falodeshirazi@gmail نسبت به ارسال ایده‌های‌خود اقدام نمایند. وی افزود: در این رویداد صاحبان ایده امکان ارائه ایده و محصول خود را در حضور سرمایه‌گذاران دارند و نهایتاً به هریک از ایده‌ها‌امتیازاتی از جمله استقرار ایده‌های‌برتر در مجتمع نوآوری و کارآفرینی دانشگاه علمی کاربردی استان فارس و حمایت از ایده‌های‌برتر با ایجاد فرصت‌های سرمایه‌گذاری داده ‌می‌شود. گفتنی است این رویداد ملی شتاب با موضوع فالوده و دسرهای سنتی شیرازی در 9 محور: 1- طعم دهنده‌ها‌ و خواص موارد اولیه فالوده 2- فرمولاسیون تولید فالوده 3- بسته‌بندی و عرضه محصول 4- نحوه نگهداری و حفظ خواص محصول 5- فروش، بازاریابی و تجاری‌سازی 6- انواع دسرهای سنتی و طرز تهیه 7- انواع سالاد شیرازی و سنتی 8- تولید، دسته‌بندی، تجاری‌سازی و فروش انواع دسرها 9- نوآوری در تهیه انواع فالوده شیرازی و دسرها برگزار ‌می‌گردد.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی