تکریم دو جانباز ۷۰ درصد در طرح علمداران حماسه و ایثار، روزنامه شیراز نوین
آیتالله دژکام: امنیت امروزمان
را مدیون فداکاریهای شما هستیم
آیتالله لطفالله دژکام نماینده ولیفقیه در استان فارس و امامجمعه شیراز، سردار ابراهیم بیانی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی، با جانبازان ۷۰ درصد، هادی مدارا و عبدالحسن بچاری دیدار کردند.
آیتالله دژکام نماینده ولیفقیه در استان فارس و امامجمعه شیراز در این دیدار با اشاره به جایگاه والای جانبازان گفت:جانبازان سرمایههای معنوی انقلاب اسلامی هستند و ایثار و صبر آنان، ضامن استمرار عزت و استقلال کشور است. آنچه امروز از امنیت و آرامش داریم، مرهون فداکارانی است که با تمام وجود در راه دفاع از اسلام و میهن ایستادگی کردند.
سردار بیانی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس نیز در این دیدار اظهار داشت: جانبازان، به یقین علمداران حماسه و نماد عینی ایثار و مقاومت هستند و بنیاد شهید خود را موظف میدانند با همکاری سایر دستگاهها، در مسیر خدمترسانی، پیگیری مشکلات و ارتقای کیفیت زندگی این عزیزان گام بردارد.
گفتنی است، جانباز عبدالحسن بچاری، متولد ۳ فروردین ۱۳۴۸، در تاریخ ۴ آبان ۱۳۶۲ در شهرستان بهبهان، بر اثر قطعی نخاع از ناحیه گردن و جانباز هادی مدارا، متولد ۱ مهر ۱۳۵۱، در تاریخ ۹ فروردین ۱۳۷۱ در منطقه کوشک بر اثر آسیبهای شدید جسمی شامل قطعی هر دو پا، قطعی دست راست و تخلیه یک چشم، به فیض جانبازی نائل آمدهاند.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین