[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۸۸
  • دوره جدید

مصرف ‌این میوه کلسترول خوب را جایگزین کلسترول بد می‌کند ، روزنامه شیراز نوین

کارگر آنلاین: مصرف نارگیل به بهبود سطح کلسترول خون کمک می‌کند و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد. چربی‌های اشباع شده در نارگیل باعث افزایش کلسترول خوب شده و کلسترول بد خون را کنترل می‌کند. این بهبود در عوامل خطر بیماری‌های قلبی و عروقی باعث کاهش آن‌ها می‌شود.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی

آدرس ایمیل

متن نظر

کد امنیتی