ایران در مسیر ولایت، روزنامه شیراز نوین
ئیس مجمع نمایندگان فارس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به شرایط حساس کشور و همزمانی جنگ تحمیلی و شهادت رهبر انقلاب، بر ضرورت وحدت و تبعیت از رهبر منتخب مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد.
غلامرضا توکل با اشاره به شرایط حساس کشور گفت: در روزهایی قرار داریم که هم با جنگ تحمیلی روبهرو هستیم و هم داغ شهادت قائد عظیمالشأن انقلاب، امام سید علی خامنهای را بر دل داریم.
وی افزود: شب گذشته در یکی از تاریخیترین شبهای قدر، اعضای مجلس خبرگان رهبری که منتخب مردم هستند، باتوجهبه جایگاه اجتهادی و مسئولیتی که بر عهده دارند، رهبر سوم انقلاب اسلامی را انتخاب کردند.
رئیس مجمع نمایندگان فارس ادامه داد: بر این اساس، آیتالله سید مجتبی حسینی خامنهای با رأی قاطع مجلس خبرگان رهبری بهعنوان رهبر انقلاب اسلامی برگزیده شد و امیدواریم مسیر نورانی و پرفروغ امامین انقلاب، یعنی امام خمینی(ره) و حضرت آیتالله العظمی امام سید علی خامنهای(قدس سره) با قدرت و قوت بیشتری ادامه یابد. توکل گفت: همه ما از تصمیم خبرگان رهبری تبعیت کرده و با اتحاد و وحدت، که همواره مورد تأکید رهبر انقلاب بوده است، از رهبر منتخب حمایت خواهیم کرد؛ چراکه وحدت رمز پیروزی ملت ایران است.
وی ادامه داد: ملت ایران زیر چتر ولایت با دشمنشناسی و دشمنستیزی و در مسیر مبارزه با استکبار جهانی، در کنار پیشرفتهای علمی، صنعتی، فناوری و فرهنگی کشور حرکت خواهد کرد.
رئیس مجمع نمایندگان فارس تأکید کرد: ما با رهبر منتخب خبرگان رهبری بیعت کرده و خود را حامی و پشتیبان ایشان در مسیر خدمت به مردم و پیشرفت کشور میدانیم.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین