[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۷۹۱
  • دوره جدید

پایان رقابت معلمان نمونه در فارس، روزنامه شیراز نوین

دبیر ستاد بزرگداشت مقام معلم استان اعلام کرد:
پایان رقابت معلمان نمونه در  فارس
 
دبیر ستاد بزرگداشت مقام معلم استان فارس گفت: بخش دوم فرایند شناسایی و انتخاب معلمان نمونه، با ارزیابی از ۱۸۶ نفر معلمان برتر معرفی‌شده مرحله شهرستانی که از طریق سامانه وزارتی اعلام شده بود، به پایان رسید. 
غلامعلی حق‌شناس روز یکشنبه، ۲۴ اسفند در نشست آموزش‌وپرورش فارس با تشریح فرایند شناسایی و انتخاب معلمان نمونه، اظهار کرد: در راستای ارج نهادن به تلاش‌های معلمان ساعی و زحمت‌کش و در چارچوب دستورالعمل وزارتی، فرایند انتخاب معلم نمونه در استان از آبان‌ماه سال جاری با شناسایی معلمان نمونه در سطح شهرستان‌ها آغاز شد. دبیر ستاد بزرگداشت مقام معلم استان فارس افزود: مرحله اول فرایند شناسایی و انتخاب معلمان نمونه که با استقبال خوب فرهنگیان همراه بود، در بهمن‌ماه به پایان رسید. وی گفت: بخش دوم فرایند شناسایی و انتخاب معلمان نمونه که مرحله استانی است، با ارزیابی از ۱۸۶ نفر معلمان برتر معرفی‌شده مرحله شهرستانی که از طریق سامانه وزارتی اعلام شده بود، از ۱۷ اسفندماه آغاز شد و دیروز به پایان رسید. حق‌شناس تصریح کرد: از مجموع ۱۸۶ معلم برگزیده این مرحله، تعداد۸۶ نفر در دوره ابتدایی، ۴۰ نفر در دوره متوسطه اول و ۶۰ نفر نیز در دوره دوم متوسطه قرار دارند. دبیر ستاد بزرگداشت مقام معلم استان فارس ادامه داد: فرایند شناسایی و انتخاب معلمان نمونه معرفی‌شده به مرحله دوم، ابتدا در نهم اسفندماه آغاز، اما با شروع جنگ رمضان، این روند به‌صورت حضوری متوقف و در نهایت با تصمیم وزارتخانه از ۱۷ اسفندماه در فضای مجازی و به‌صورت برخط آغاز شد.
معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش‌وپرورش فارس گفت: به زودی نتایج این مرحله برای اعلام به ذی‌نفعان از طریق سامانه الکترونیکی، به وزارتخانه ارسال می‌شود. وی بیان کرد: بخش اول مرحله استانی فرایند شناسایی و انتخاب معلمان نمونه که شامل مدیران، معاونان، مراقبین سلامت، مربیان امور تربیتی و مشاوران می‌شد، در بهمن پایان یافته بود. 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی