اشتباهی که ته دیگ سیب زمینی را نرم میکند، روزنامه شیراز نوین
ته دیگ سیب زمینی یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی است که افراد علاقه زیادی به آن دارند اما در صورتی که به بهترین نحو پخته شده باشد.
به گزارش نمناک، ته دیگ بخش هیجانانگیز آشپزی است تا جایی که ته دیگ ایرانی را باید به عنوان یک غذای مستقل ثبت کرد. برای تهیه انواع ته دیگ میتوانید از نانها و سبزیهای متنوع استفاده کنید. یکی از بهترین ته دیگها، ته دیگ سیب زمینی است که طرفداران فراوانی به خصوص در بین کودکان دارد و کمتر کسی است که از این ته دیگ چشم پوشی کند. برخی مواقع پیش میآید که ته دیگ سیب زمینی ترد و خوشمزه و خوشرنگ نمیشود و نرم میشود. اگر میخواهید یک ته دیگ سیب زمینی خوشمزه تهیه کنید، این بخش از آشپزخانه نمناک کمکتان می کند.
علت نرم شدن ته دیگ سیب زمینی
نرم شدن ته دیگ سیب زمینی به علتهای زیر میباشد:
- شما اجازه نمیدهید روغن داغ شود و سیب زمینی را ته قابلمه میچینید.
- بعد از ته دیگ انداختن دور غذا آب میریزید.
- شعله زیر غذا را خیلی کم میکنید.
- زیر غذا را خیلی زود خاموش میکنید.
این 4 دلیلی که گفته شد، اصلیترین دلیل نرم شدن ته دیگ سیب زمینی شماست.
راهی برای نرم نشدن ته دیگ سیب زمینی
اگر شما هم سؤال چگونه یک ته دیگ سیب زمینی خوب داشته باشیم را دارید، نکات مطرح شده در ادامه این بخش از نمناک را برای داشتن یک ته دیگ سیب زمینی عالی و برشته رعایت کنید:
چند عدد سیب زمینی نسبتاً درشت را خوب بشویید و پوست آن را بگیرید.
سیب زمینی را لایه لایه خرد کنید اما نباید لایهها خیلی نازک یا خیلی ضخیم باشند.
برای طعم و عطر بهتر ته دیگ از زعفران استفاده کنید و سیب زمینیهای برش خورده را به زعفران دم کرده آغشته کرده و کنار بگذارید.
ته قابلمه تفلون نچسب روغن داغ کنید و به خوبی همه کف و حتی جداره پایینی قابلمه تا ارتفاع حدود یک یا دو سانتیمتر به روغن آغشته کنید.
زمانی که به نظر رسید روغن خوب داغ شده است، مقداری نمک به روغن اضافه کرده و ورقههای سیب زمینی را در آن بچینید به صورتی که لبههای هر برش روی برش قبلی قرار گیرد تا بعد از ریختن برنج دانههای آن از لابهلای سیب زمینیها خارج نشود. سیب زمینیها را در روغن کمی تفت دهید و آنها را زیر و رو کنید.
سپس برنج آبکش شده را روی سیب زمینی ریخته و حرارت را کم کنید. در قابلمه را با استفاده از یک دمی پارچهای ببندید.پس از دم کشیدن کامل برنج ته قابلمه را در آب سرد قرار دهید تا ته دیگ بهتر جدا شود. اگر چند ساعت قبل از سرو زیر قابلمه را خاموش کنید، ته دیگ نرم میشود.
چند نکته مفید و عالی
میتوانید قبل از قرار دادن ورقههای سیب زمینی، یک لایه کنجد به طور یکنواخت ته قابلمه بپاشید، سپس ورقههای سیب زمینی را روی کنجد بچینید اما مراقب باشید که قابلمه را تکان ندهید زیرا در غیر این صورت یکنواختی کنجد از بین میرود. برای داشتن یک ته دیگ سیب زمینی متفاوت میتوانید سیب زمینیها را با رنده درشت رنده کرده و 15 دقیقه در آب سرد بگذارید و سپس آن را آبکش و مقداری نمک و زعفران به آن اضافه کنید و هم بزنید و بعد از ریختن روغن ته قابلمه تفلون و داغ شدن آن مخلوط سیب زمینی را در روغن ریخته و آن را به طور یکنواخت ته قابلمه پهن کنید و چند دقیقه صبر کنید تا ته دیگ سیب زمینی خودش را بگیرد، سپس برنج آبکش را روی آن بریزید.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین