[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۷۹۳
  • دوره جدید

فولاد کشور به سرعت احیا می‌شود، روزنامه شیراز نوین

رئیس فراکسیون صنعت و معدن مجلس شورای اسلامی گفت: با ایجاد و در نظر گرفتن اقدامات پیش‌بینی‌شـده در جهت راه‌اندازی و بازسازی بخش‌های تولید فولاد، اجازه نخواهیم داد وقفه‌ای در تأمین نیاز کشور در این حوزه ایجاد شود.
به گزارش خانه ملت، حسنعلی محمدی رئیس فراکسیون صنعت و معدن مجلس شورای اسلامی، با اشاره به حمله رژیم صهیونیستی به دو شرکت تولید فولاد مبارکه و فولاد خوزستان گفت: اجازه نمی‌دهیم وقفه‌ای در تأمین نیاز کشور به فولاد ایجاد شود.
وی در ادامه افزود: با در نظر گرفتن اقدامات پیش‌بینی‌شـده و هر طریق دیگری، تمام تلاش خود را برای راه‌اندازی مجدد بخش‌های تولید فولاد در کشور به‌کار خواهیم گرفت و اجازه نخواهیم داد مشکلی در این زمینه کشور را تهدید کند.
تولید کشور تا پیش از این برابر با نیاز کشور بوده و پنجاه‌و‌پنج میلیون تن نیاز کشور را تأمین کرده است که مجدد این تأمین نیاز به سرعت انجام خواهد شد.
رئیس فراکسیون صنعت و معدن مجلس در پایان خاطرنشان کرد: کسانی که به دنبال سوءاستفاده از فضای ایجاد‌شـده در بازار فولاد هستند بدانند که برخورد قانونی جدی با آن‌ها صورت خواهد گرفت و هیچ مسامحه‌ای با آنان نخواهیم داشت. هر تهدیدی برای ما فرصت است و در بازسازی و نوسازی بخش فولادی کشور و استفاده از تکنولوژی‌های روز در این بخش، راندمان بالای تولید و کاهش مصرف برق محقق خواهد شد.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی