[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۷۴۸
  • دوره جدید

هنر، زبان گویای اصالت‌هاست ، روزنامه شیراز نوین

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس: 
هنر، زبان گویای 
اصالت‌هاست 

دکتر رنجبر: هدف ما از روز نخست، پیوند میان
 هنر فاخر و فرهنگ عمومی جامعه بوده است 
 با حضور اساتید برجسته دانشگاهی، هنرمندان خلاق استان و مهدی رنجبر مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، جشنواره «سرزمین من» با برپای کارگاه هنری مجسمه‌های زیست‌محیطی در نگارخانه «سرو» آغاز به کار کرد. 
بر پایه این گزارش، کارگاه ۲روزه ساخت مسکات (Mascot)(کاراکتری گرافیکی یا عروسکی است که به نماد یا نشانه یک برند تبدیل می‌شود. این کاراکتر به شخصیت برند زندگی می‌بخشد) با موضوع «آب» و توجه ویژه به بحران کم‌آبی و منابع آبی در نگارخانه سرو واقع در مجموعه فرهنگی هنری حافظ شیراز آغاز شد. این کارگاه که در قالب برنامه سرزمین من و زیرمجموعه هجدهمین دوره جشنواره هنرهای تجسمی فجر برگزار می‌گردد، با حضور ۵۰ نفر از هنرمندان و دانشجویان و فارغ‌التحصیلان گرافیک دانشگاه‌های مختلف هنر در شیراز و زیر نظر اساتید مختلف همچون، «دکتر ارجمند، دکتر میرزاابوالقاسمی، فرزاد حسن‌زاده و الهام مسلمی، اساتید گرافیک، مجسمه‌سازی و سفال‌گری دانشگاه‌های شیراز» برگزار شد.  مهدی رنجبر، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس در حاشیه این رویداد هنری با تأکید بر تغییر رویکرد جشنواره «سرزمین من»، نمایشگاه‌محوری به فضای کارگاهی و تولیدی را امکانی برای درخشش هنرمندان تجسمی دانست و افزود: این فعالیت که با نگاهی علمی و دانشگاهی و با تمرکز بر چالش‌های زیست‌محیطی ازجمله «بحران خشک‌سالی» برگزار شده است، به‌زودی دستاوردهای هنرمندانه آثار دستی خود را در نگارخانه «سرو» به تماشای عموم خواهد گذاشت.  این مدیر فرهنگی استان، در جریان بازدید از ورکشاپ تخصصی «سرزمین من»، هنر مجسمه‌سازی را زبانی گویا برای بیان اصالت‌های این دیار کهن توصیف کرد و گفت: امسال شاهد تحولی ساختاری در برگزاری این رویداد بودیم؛ به‌طوری‌که جشنواره از قالب سنتی نمایشگاه‌های گروهی فاصله گرفته و به سمت یک کارگاه تولیدی پویا حرکت کرده است تا فرایند خلق اثر، از ایده تا اجرا، در اتمسفری علمی و مشارکتی شکل بگیرد. 
وی با اشاره به سطح والای علمی این دوره افزود: حضور هنرمندان از دانشگاه‌های هنرو معماری، هنر شیراز، مؤسسه آموزش عالی آپادانا و دانشگاه هنر اصفهان و مراکز علمی معتبر، غنای فنی این کارگاه را به شکلی محسوس افزایش داده است. هدف ما از روز نخست، پیوند میان هنر فاخر و فرهنگ عمومی جامعه بوده و بسیار خرسندیم که این رویداد توانسته است طیف گسترده‌ای از مخاطبان، به‌ویژه نوجوانان و جوانان علاقه‌مند به حوزه‌های مجسمه‌سازی، طراحی و گرافیک را به خود جذب کند. 
وی همچنین خاطرنشان کرد: آثار تولید‌شـده پس از طی مراحل فنی و پخت در کوره، طی روزهای آتی در «نگارخانه سرو» در معرض دید علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت. گفتنی است آثار برگزیده این کارگاه آموزشی و تولیدی، بنا به گفته مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس و دبیر جشنواره؛ پس از اتمام مراحل فنی، در آئینی ویژه در نگارخانه «سرو» شیراز رونمایی خواهند شد تا روایتگر دغدغه‌های هنرمندان فارس نسبت به مرز‌و‌بوم خویش قرار گیرند.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی