[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۷۹۱
  • دوره جدید

بانوان؛ محور فرصت‌های تازه اقتصادی، روزنامه شیراز نوین

بانوان؛ محور فرصت‌های تازه اقتصادی

 حسن‌پور نماینده مردم کرمان: خلاقیت اتاق کرمان، فرصت‌ساز توسعه است  
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس، با حضور در نشست انجمن زنان بازرگان و کارآفرین اتاق بازرگانی کرمان گفت: برگزاری این نشست با محوریت اشتغال‌زایی برای بانوان، اقدامی ارزشمند در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و تقویت نقش زنان در عرصه تولید و کارآفرینی است.
به گزارش خانه ملت، نشست انجمن زنان بازرگان و کارآفرین اتاق بازرگانی کرمان با حضور شهباز حسن پور بیگلری نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی و جمعی از فعالان اقتصادی، استاندار کرمان، رئیس اتاق بازرگانی کرمان، برگزار شد.
حسن‌پور در این نشست با‌اشاره‌به نقش اثرگذار اتاق بازرگانی کرمان در پیشبرد برنامه‌های اقتصادی، اظهار کرد: در هر یک از نشست‌های اتاق کرمان ابتکار، خلاقیت و نوآوری قابل مشاهده است و این رویکرد می‌تواند زمینه‌ساز شکل‌گیری فرصت‌های جدید اقتصادی باشد.
وی با تأکید بر اهمیت حمایت از فعالیت‌های اقتصادی بانوان افزود: برگزاری این نشست با محوریت  اشتغال‌زایی برای بانوان، اقدامی ارزشمند در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و تقویت نقش زنان در عرصه تولید و کارآفرینی است.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، همچنین با‌اشاره‌به ظرفیت‌های قابل‌توجه بانوان کرمانی در عرصه‌های اقتصادی تصریح کرد: بانوان توانمند کرمانی در بخش‌های مختلف اقتصادی منشأ اشتغال و فعالیت‌های ارزشمند بوده‌اند و لازم است تمرکز بیشتری بر ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود در استان داشته باشیم.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی