[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۷۴۸
  • دوره جدید

قرارگاه سلامت در کرمان راه‌اندازی می‌شود، روزنامه شیراز نوین

قرارگاه سلامت در کرمان راه‌اندازی می‌شود


 معاون استاندار کرمان: قرارگاه سلامت استان، هم‌تراز شورای تأمین تشکیل می‌شود  
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار کرمان با تأکید بر اینکه قرارگاه سلامت استان از نظر جایگاه، ساختار و اختیارات هم‌تراز شورای تأمین خواهد شد، گفت: این قرارگاه از این پس هر ۲ هفته یک‌بار با محوریت سلامت، بهداشت، درمان و امنیت غذایی تشکیل می‌شود.
ابوذر عطاپور وزیری‌ روز دوشنبه در نشست کارگروه سلامت استان کرمان در سالن پیامبر اعظم استانداری افزود: طراحی قرارگاه سلامت استان قبل از آغاز جنگ در دستور کار قرار داشت و بر‌این‌اساس قرار بود این قرارگاه با همکاری دفتر اجتماعی استانداری و دانشگاه علوم پزشکی با اهمیتی هم‌ردیف شورای تأمین تشکیل شود.
وی با بیان اینکه شاکله، چارچوب و اعضای قرارگاه سلامت استان کرمان مهیا و مشخص شد که به‌زودی با همراهی دانشگاه علوم پزشکی کرمان این مهم نهایی می‌شود.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار کرمان تأکید کرد: این شورا بعد از تشکیل قرارگاه سلامت هر ۲ هفته یک‌بار تشکیل می‌شود و با این عنوان فعالیت و اعضا در موارد مختلف تصمیم‌گیری می‌کنند.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار کرمان، کمیسیون‌ها را در تغذیه محتوایی قرارگاه سلامت دارای نقش محوری دانست و تصریح کرد: مواردی که در قرارگاه سلامت استان عنوان می‌شود باید در وهله نخست در کارگروه‌ سلامت و امنیت غذایی جمع‌بندی شود.
وی با بیان اینکه گروه کاری سلامت نیز بر پایه مصوبات کمیسیون‌های پنج‌گانه عمل می‌کند گفت: دلیل اهمیت زیاد کمیسیون‌ها همین مورد است.
عطاپور وزیری‌ با تأکید بر اینکه چارچوب کاری کمیسیون‌ها تا هفته آینده از طریق دبیرخانه قرارگاه سلامت تنظیم و به مدیران ابلاغ می‌شود گفت: رسالت محوری قرارگاه سلامت تأمین امنیت غذایی جامعه است.
وی همچنین به سخنان مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کرمان در زمینه قرارگاه زیستی اشاره و تصریح کرد: مصوبات این مهم نیر در قرارگاه سلامت نهایی می‌شود.
وی ادامه داد: اولویت در این بخش با سازمان‌های جهاد کشاورزی شمال و جنوب استان است؛ به‌گونه‌ای که باید ۸۰ درصد اعتبارات در راستای پیشنهادهای پدافند غیرعامل و ۲۰ درصد به رفع سایر نیازها اختصاص یابد.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار کرمان، سلامت مردم را اولویت سیاست‌های استان کرمان برشمرد و افزود: با هیچ‌کس در زمینه بهداشت تعارف نداریم و با کارخانه‌هایی که بهداشت را در تولید رعایت نکنند برخورد و در نهایت پلمب می‌شوند.
وی افزود: تأمین سلامت مردم اولویت مسؤلان است و اجازه نمی‌دهیم منافع اقتصادی بر سلامت مردم ارجحیت پیدا کند.


 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی