[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۷۴۸
  • دوره جدید

قربانی علیه سکوت فدراسیون، روزنامه شیراز نوین

سرمربی فجر شهید سپاسی می‌گوید قبل از جام جهانی فرصت ادامه لیگ فراهم بوده است.
لیگ بیست‌وپنجم در حالی هنوز به سرانجام نرسیده که با حضور فجر شهید سپاسی در این دوره، یکی از قدیمی‌ترین تیم‌های فوتبال ایران به بالاترین سطح بازگشته بود. فجری‌ها که زیر نظر پیروز قربانی به قهرمانی زودهنگام لیگ یک رسیده بودند، در این فصل لیگ برتر نیز نتایجی جذاب گرفتند که شکست دادن تراکتور و پرسپولیس از مهم‌ترین آن‌ها بود.
با این حال وقتی لیگ تعطیل شد که فجر روی روندی خوب قرار داشت؛ مخصوصاً که همه امتیازات خانگی را جمع می‌کرد و همین باعث شد تا آن‌ها به رتبه هشتم جدول و فاصله نزدیک با پرسپولیس برسند.
پیروز قربانی درباره این موضوع که موافق برگزاری ادامه لیگ بوده یا مخالف، حرف‌های جالبی زد.
نظر من مهم نیست
سعی می‌کنم جایی که نظرم هیچ اهمیتی ندارد، نظر ندهم. بالاخره می‌دانیم نظر همه کسانی که به آنجا (جلسه سازمان لیگ با مدیران عامل باشگاه‌ها) آمدند و نظر دادند، زیاد هم مهم نبود. مهم این است که شرایط به چه صورتی پیش می‌رود و چه تصمیمی می‌خواهند بگیرند.
فدراسیون خواست آب‌ها از آسیاب بیفتد
اگر قصد برگزاری ادامه لیگ را داشتند، به نظرم قبل از جام جهانی برگزار می‌شد بهتر بود. بعد از جام جهانی به نظرم امکان برگزاری وجود ندارد و بسیار سخت است. شاید خود فدراسیون هم خواسته کمی آب‌ها از آسیاب بیفتد و برای خودش زمان بخرد؛ اما به نظرم امکان اینکه بعد از جام جهانی لیگ را برگزار کنند، وجود ندارد.
الان آسیایی‌ها را معرفی کنند و تمام
بهترین کار در حال حاضر این است که به قول خودشان جدول فریز شود و نمایندگان آسیایی را معرفی کنند و برای لیگ جدید برنامه‌ریزی کنند.
لجبازی یکی‌دو تیم همه را معطل کرده!
قبل از جام جهانی می‌توانستند با یک برنامه‌ریزی فشرده لیگ را برگزار کنند، اما بعد از جام جهانی امکانش نیست یا لااقل بسیار سخت است. آن موقع هم به نظرم مشکلی برای برگزاری نبود و فکر کنم به‌خاطر لج و لجبازی یکی دو تیم که به آسیا بروند، این تصمیم گرفته شد. حالا این دوستان که هر سال دارند جام می‌آورند، یک سال هم به آسیا نروند اتفاقی نمی‌افتد. به‌خاطر یکی دو تیم، چهارده تیم دیگر بلاتکلیف ماندند و متأسفانه فدراسیون هم نتوانست تصمیم قاطع بگیرد. الان برگزاری لیگ بعد از جام جهانی بسیار سخت است و خودم هم فکر می‌کنم برگزارش نکنند.
مشکلی با برگزاری لیگ نداریم
برخلاف اکثریت جامعه که هرکس درباره هرچیزی تخصص ندارد و نظر می‌دهد، اگر بخواهند برگزار کنند، وظیفه حرفه‌ای ما این است که بر اساس برنامه فدراسیون تمرینات را انجام دهیم. اگر بگویند برگزار می‌شود، باید شرکت کنیم؛ علی‌رغم اینکه بسیار سخت است. اگر هم می‌خواهند لیگ جدید را شروع کنند، باید برنامه‌ریزی کنیم.
فجر شگفتی‌ساز اصلی لیگ برتر است!
قربانی گفت: فجر شهید سپاسی با نتایجی که در این دوره از لیگ برتر کسب کرد، بسیاری از پیش‌بینی‌ها درباره سرنوشت خودش را باطل کرد. آن‌ها رفت و برگشت از تیم‌های مدعی تراکتور، گل‌گهر و پرسپولیس امتیاز گرفتند و کم‌کم داشتند نیم‌نگاهی به کسب سهمیه آسیایی می‌انداختند که لیگ تعطیل شد.
با این حال، سرمربی فجر شهید سپاسی معتقد است تیمش در تعریف بازی هدفمند توانسته شگفتی خلق کند، ولی در عین حال از مدیران باشگاه نیز انتقادهایی دارد.
پیروز قربانی درباره هزینه‌کرد تیمش گفت: «تیم ما امسال هزینه معقول انجام داد. ضمن اینکه بسیاری از بازیکنان ما سرباز هستند و نفرات آزاد که در خدمتشان هستیم، بازیکنانی هستند که قراردادشان کاملاً معمولی است.»
او در حمایت از شرایط بازیکنان و اعضای کادر فنی فجر گفت: «نمی‌دانم چرا مسئولان تیم ما ناراحت می‌شوند که من مصاحبه می‌کنم، ولی من موظفم برخی حرف‌ها را بگویم. قرار نیست که من فقط در جهت منافع باشگاه حرف بزنم؛ چون کادر فنی و بازیکن و تدارکات زیرمجموعه من حساب می‌شوند. جنگ برای همه است. درآمد همه ما از این راه می‌گذرد.»
قربانی تأکید کرد که شاگردانش بیش از سه ماه است پول نگرفته‌اند: «به نظرم همه ما در بلاتکلیفی کامل به سر می‌بریم. ضمن اینکه آخرین دریافتی بازیکنان من در بهمن‌ماه بوده است. دوستان به مصاحبه‌های من حساس‌اند و زود هم ناراحت می‌شوند؛ اما موظفم این را بگویم. شما باید ببینی بازیکنت که سرباز است و قرارداد و درآمدی ندارد، در این دو سه ماه چطور زندگی را می‌گذراند. نمی‌دانم دیگر باشگاه‌ها در چه شرایطی قرار دارند، اما از باشگاه خودمان انتظارم بیشتر بود. تیمی که آمد علی‌رغم همه پیش‌داوری‌ها خوب نتیجه گرفت و خودش را تثبیت کرد، انتظار داشتم هم برخورد بهتر با بازیکنان و هم با کادر فنی و همه کسانی که در مجموعه زحمت می‌کشند، انجام دهند.»
او در همین‌باره تأکید کرد: «من به مدیرعامل باشگاه هم گفتم. تا مصاحبه‌ می‌کنم به دوستان برمی‌خورد. نمی‌دانم چرا تا حرفی بزنیم به دوستان برمی‌خورد. در جامعه ما باب شده اولین قدم در جنگ با مشکل این است که آن مشکل را انکار کنی! در صورتی که باید آن را قبول کنیم. الان مسئولان باشگاه ما نمی‌دانند بازیکنان و کادر فنی و بقیه در چه شرایطی دارند زندگی می‌کنند. انتظارم خیلی بیشتر از این بود.»
قربانی در توضیح نحوه بستن تیم برای این فصل گفت: «بودجه معقولی هزینه کردیم؛ چون پول زیاد متضمن موفقیت نیست. بازیکنانی که گرفتیم به بودجه ما می‌خوردند. بودجه ما از ۹۰ درصد تیم‌ها پایین‌تر بود، اما نفراتی را که می‌خواستیم، باشگاه زحمت کشید و جذبشان کرد. به‌نظرم تیم خوبی ساختیم.»
سرمربی فجر با دفاع از نتایج این تیم تأکید کرد: «مهم‌ترین و بهترین بازیکن هر تیم باید تفکرات سرمربی باشد تا سبک مدنظرش را پیاده کند. من در نتایج فجر شگفتی نمی‌بینم. شگفتی را در سبک بازی تیم می‌بینم. از لحاظ سبک بازی، تیم فجر شگفتی‌ساز لیگ بود. در مدتی که از لیگ گذشت، در برخی بازی‌ها کارمان نگرفت؛ ولی می‌دانستیم از بازی چه می‌خواهیم. به نظرم شگفتی این است و اینکه با هر سبکی نتیجه بگیری را نمی‌پسندم. باید به روح فوتبال احترام بگذاریم و خدارا شکر از این جهت پیشرفت خیلی خوبی داشتیم.»

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی