[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۷۴۷
  • دوره جدید

دبیر جامعه روحانیت شیراز: سیره مدیریتی شهید رئیسی، الگویی ماندگار است، روزنامه شیراز نوین

دبیر جامعه روحانیت شیراز: 
 سیره مدیریتی شهید رئیسی، الگویی ماندگار  است

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحی‌الدین طاهری شیرازی با گرامیداشت یاد و نام شهید آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی، سیره مدیریتی و سبک حکمرانی او را «نمونه‌ای کم‌نظیر از مدیریت الهی و مردمی» توصیف کرد و گفت: این الگو می‌تواند برای نسل‌های آینده مدیران کشور الهام‌بخش باشد.  
حجت‌الاسلام‌والمسلمین طاهری با اشاره به ویژگی‌های برجسته شخصیتی و مدیریتی رئیس‌جمهور شهید، اظهار کرد: شهید رئیسی مصداق روشن مدیری بود که هیچ‌گاه به‌دنبال برتری‌جویی و امتیازخواهی نبود و خود را در کنار مردم و برای مردم تعریف می‌کرد. 
وی افزود: تواضع، روحیه خدمتگزاری و نگاه عدالت‌محور، سه محور اصلی در رفتار مدیریتی شهید رئیسی بود؛ ویژگی‌هایی که در بیانات مقام معظم رهبری نیز به‌عنوان شاخصه‌های ممتاز این شهید بزرگوار مورد تأکید قرار گرفته است. وی با بیان اینکه سیره مدیریتی شهید رئیسی امروز به‌عنوان یک «الگوی ملی» موردتوجه نهادهای علمی و مدیریتی کشور قرار گرفته، افزود: تبدیل این سیره به دانش صریح و قابل‌آموزش، ضرورتی است که می‌تواند مسیر تربیت مدیران آینده را روشن‌تر کند. 
حجت‌الاسلام‌والمسلمین طاهری در پایان با تأکید بر اینکه «خدمت صادقانه» مهم‌ترین میراث شهید رئیسی است، خاطرنشان کرد: اگر مدیران کشور این روحیه را سرلوحه کار خود قرار دهند، بسیاری از مشکلات با سرعت و دقت بیشتری حل خواهد شد. 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی