[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۷۴۷
  • دوره جدید

بازار مرغ در مسیر تعادل، روزنامه شیراز نوین

عاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس مطرح کرد:
بازار مرغ در مسیر تعادل

گودرزی‌: نوسانات قیمت، هنرمندانه مدیریت می‌شود؛ 
بازار برای سودجویان ناامن است
مسعود گودرزی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس در‌خصوص افزایش قیمت مرغ در بازار استان اظهار کرد: موضوع قیمت مرغ به‌صورت مستمر در‌حال رصد و پیگیری است و در همین راستا جلسات کارشناسی و تعیین قیمت نیز برگزار شده است.
وی با بیان اینکه برخی نوسانات قیمتی ناشی از شرایط عرضه و تقاضاست، افزود: در کنار وظیفه نظارتی، باید مراقب باشیم که تولید نیز آسیب نبیند و این دو موضوع باید به‌صورت هنرمندانه مدیریت شود. معاون اقتصادی استاندار فارس ادامه داد: دستگاه‌های مسئول ابزارهای نظارتی لازم را در اختیار دارند و نظارت بر بازار به‌طور جدی انجام می‌شود تا برخی افراد تصور نکنند بازار بدون مراقبت رها شده است.
تشکیل ۴۰ پرونده احتکار در بازار فارس
گودرزی با تأکید بر مسئولیت اجتماعی تولیدکنندگان گفت: فعالان حوزه تولید و زنجیره‌های تأمین باید بدانند برکت کار در رضایت مردم است و در شرایط فعلی لازم است دسترسی آسان‌تر مردم به کالاها مورد‌توجه قرار گیرد.
وی همچنین از مردم خواست از رفتارهای هیجانی و خریدهای غیرضروری پرهیز کنند و افزود: شرایط امروز، شرایط عادی نیست و برخی کالاها با دشواری‌های فراوان تأمین می‌شود، بنابراین مصرف‌گرایی و رفتارهای هیجانی می‌تواند نظام عرضه و تقاضا را دچار اختلال کند. معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس تصریح کرد: طی دو ماه گذشته بیش از ۴۰ پرونده تخلف در حوزه بازار تشکیل شده و برخوردهای لازم در این زمینه انجام گرفته است. گودرزی درباره اختلاف قیمت مرغ در فارس با برخی استان‌های جنوبی نیز گفت: قیمت مرغ در برخی استان‌ها حتی از فارس بالاتر است و در تهران نیز نرخ‌ها بیشتر از فارس گزارش شده است؛ بنابراین برخی ارقام مطرح‌شده درباره اختلاف شدید قیمت‌ها نیازمند بررسی دقیق‌تر و تأیید اصالت اطلاعات است.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی