[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۷۹۱
  • دوره جدید

ماراتن افتخار تا خرمشهر، روزنامه شیراز نوین

مسابقات ورزشی دانشجویان استان فارس هم‌زمان با فرا رسیدن سالروز حماسه افتخارآفرین آزادسازی خرمشهر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی هیئت ورزش‌های دانشگاهی استان فارس، مسابقات دومیدانی ۲هزارمتر دانشجویان دانشگاه‌های استان با هدف گرامیداشت یاد و خاطره دلاورمردان عملیات بیت‌المقدس و ترویج فرهنگ پویایی و نشاط در جامعه دانشگاهی فارس برگزار شد.
معاونت دانشجویی دانشگاه شیراز در این مراسم گفت: آزادسازی خرمشهر نماد غیرت و ایستادگی ملت بزرگ ایران است و امروز دانشجویان ما با حضور در میادین ورزشی، در مسیر اعتلای نام ایران اسلامی گام برمی‌دارند.
مهدی محمدی با اشاره به تقویم ورزشی دانشگاه شیراز، گفت: از مناسبت‌های تقویمی به‌منظور توسعه روحیه پهلوانی، تقویت همدلی و تکریم سرمایه‌های دانشجویی بهره می‌بریم.
او حضور دانشجویان در میدان انقلاب را ظرفیتی بی‌نظیر برای کشور برشمرد و اظهار داشت: جوانان غیرتمند ایران اسلامی همواره پشتوانه محکمی برای انقلاب بوده‌اند و دانشگاه شیراز از تمامی ظرفیت‌ها به‌منظور نشاط‌افزایی و تقویت روحیه آن‌ها بهره می‌برد.
در ادامه این مراسم، رئیس هیئت ورزش‌های دانشگاهی استان فارس از حماسه آزادی خرمشهر به‌عنوان یکی از فرازهای انقلاب اسلامی یاد کرد و گفت: دانشگاه رسالت آموزش‌وپرورش نیروهای جوان را بر عهده دارد و برگزاری رویدادهای ورزشی نقش مهمی در ارتقای سطح نشاط و سلامت دانشجویان ایفا می‌کند.
موسی امیراحمدی با تقدیر از همکاری حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه شیراز و مدیران تربیت‌بدنی دانشگاه‌های استان در برگزاری موفق این رویداد ورزشی، گفت: تحقق اهداف کلان با رویکرد هم‌افزایی امکان‌پذیر است و جامعه دانشگاهی استان فارس باید اهتمام بیشتری نسبت به حوزه ورزش داشته باشد.
در ادامه این مراسم، مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه شیراز گفت: استقبال دانشجویان از رویدادهای ورزشی، سرمایه‌ای ارزشمند است.
زارع‌نژاد از اهتمام ویژه به‌منظور توسعه ورزش دانشجویی خبر داد و افزود: امروزه دانشگاه شیراز در بسیاری از عرصه‌های ورزشی حضور فعالی داشته و موفق به کسب عناوین فاخری در سطح کشور شده است.
در ادامه این مراسم، احمدرضا مختاری، مسئول برگزاری مسابقات هیئت دانشگاهی استان فارس با تقدیر از داوران و کادر برگزاری مسابقات، از حضور ۵۵ دانشجوی منتخب از ۱۱ دانشگاه استان در این دوره از مسابقات ورزشی خبر داد.
وی ابراز امیدواری کرد با حمایت و هم‌افزایی مسئولان دانشگاه‌ها شاهد رشد و شکوفایی استعدادهای دانشجویی در عرصه‌های مختلف باشیم.
در پایان این دوره از رقابت‌های دوومیدانی، از تلاش شرکت‌کنندگان و دست‌اندرکاران برگزاری این این رویداد ورزشی تقدیر به عمل آمد. شایان ذکر است، در بخش ماراتن آقایان امیرحسین شاهسوندی از دانشگاه شیراز، علی بانشی از دانشگاه آزاد اسلامی و محمدعلی حمیدی از مؤسسه آموزش عالی زند به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را کسب کرده و با اهدای جوایز ارزنده‌ای از تلاش‌های آنان تجلیل به عمل آمد. همچنین، جوایز ویژه‌ای به پیشکسوتان و دانشجویان حاضر در این مراسم اهدا گردید.
گفتنی است، این رویداد ورزشی در تاریخ ۳۱ اردیبهشت‌ماه با حضور پرشور ۵۵ ورزشکار دانشجو از ۱۱ دانشگاه معتبر استان فارس به مناسبت گرامیداشت سالروز حماسه آزادسازی خرمشهر برگزار شد.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی